About Sportstiming

About Sportstiming

Kort om os

Med mange års erfaring er Sportstiming en af Europas førende udbydere indenfor tidtagning og event-tilmelding, som hvert år håndterer flere hundrede tusinde deltagere inden for løb, cykling, duathlon, triathlon, mountainbike, langrend m.m.

Vi bestræber os altid på at skabe den bedste oplevelse for vores løbsarrangører og deltagere, og vi har gennem mange år leveret professionel tidtagning og andre ydelser til både store og små løbsarrangører.

Med vores mange års indsigt i løbsafvikling indenfor forskellige sportsgrene, vil vi altid forsøge at tilrettelægge en løsning, så der opnås størst muligt udbytte for både deltagere og arrangører.

Vi tilbyder mange forskellige services, og derfor sørger vi altid for at afstemme forventninger og behov, således at vi leverer netop den service, som giver størst mulig værdi til jeres arrangement. Med nogle af Danmarks største løbsarrangører som kunder, er det vigtigt for os at levere løsninger, der er tilpasset det enkelte arrangements behov.

Når vi ikke befinder os ude til events i Skandinavien, sidder vores team hovedsageligt på kontoret i Aarhus, klar til at rådgive jer gennem hele forløbet med den bedste service. Hos Sportstiming finder du desuden et team af kompetente og dygtige udviklere og programmører, der udvikler vores egne systemer, så vi altid kan tilbyde den bedste og nyeste teknologi.

CVR: 29691401

Læs mere om hvad vi kan tilbyde her: For race organisers

Udvalgte samarbejdspartnere