ALS Løbet 2022

ALS Løbet 2022

Læs mere om løbet

ALS Løbet 2022

Søndag den 19. juni kan du være med til at sætte fokus på ALS, enten i dit eget lokalområde eller ved at deltage i det fysiske løb i Aarhus.

Alle kan være med!
Sammen – eller hver for sig – går, løber eller triller vi for ALS, enten i hver vores lokalområde eller ved at deltage i det fysiske løb i Aarhus. Der er både gå/løb/trille-distancer og længere cykeldistancer. Køb den officielle løbs-T-shirt i vores webshop hos Sportyfied og tag eventuelt en flok balloner med på turen.

Den Internationale ALS/MND Alliance Awareness Dag
21. juni er den Internationale ALS/MND Alliance Awareness Day, der bliver markeret over hele verden. Vi skal også være med i Danmark, men for at flest muligt kan være med, har vi valgt søndag den 19. juni. Bind vandrestøvlerne, kridt løbeskoene og få tunet hjulene. Om du går, løber eller har brug for hjul til at komme frem (det kunne være løbehjul, rulleskøjter, rollator, cykel eller kørestol) så vær med til at sætte ALS i fokus søndag den 19. juni sammen med os!
 
Se mere her om, hvad der foregår på verdensplan den 21. juni: https://www.alsmndalliance.org/
Eller på vores Facebookside: https://www.facebook.com/ALSiFokus

ALS løbet 2022 er arrangeret af ALS i fokus, en frivilliggruppe under Muskelsvindfonden, og det indsamlede beløb går til Muskelsvindfondens arbejde med ALS-ramte og deres familier.