Lørdag
21. maj 2022
Vi er tilbage - og glæder os til at give dig en på opleveren den 21. maj, til det vi håber på bliver det største og bedste WALKin Nordjylland til dato.

Det var en fantastisk opstart på eventet i år med 3500 walkere, og i 2022 bliver det endnu vildere. Sammen med vores to nye partnere Coolrunner og Sparekassen Danmark, præsenterer vi WALKin Nordjylland version 2.0. Det bliver en klar opgradering af oplevelsen, hvor vi på samme dag afholder vores andet store event Aalborg Halvmarathon. Det betyder nemlig at alle er en del af det fælles målområde på havnefronten - kort og godt... der bliver tryk på kedlerne og afterparty får de fedeste rammer - og uanset om du vil løbe eller gå, kan familien, vennerne eller kollegerne tage af sted sammen.

Vi har i år valgt at gentage successen fra 2019, hvor Limfjordstunnellen havde 50års jubilæum. Vi har oprettet en særlig eksklusiv 5 km rute med start fra Stigsborg. Hvis du kan læse denne tekst, er du en af de særligt inviterede personer til at kunne deltage på denne rute! 
Ruten kommer overvejende til at gå på asfalt, men det kan blive en spændende udfordring at opleve hældningen i Limfjordstunnellen til fods og ligeldedes opleve stigningen op fra tunnellen på nærmeste hånd.

Ruten går selvfølgelig igennem Limfjordstunnelen som det absolutte højdepunkt, inden du rammer Aalborg Havnefront til aftenhygge. I målområdet er der musik, borde/bænke og mulighed for at købe mad og drikke.

WALKin Nordjylland er en gåtur, hvor alle kan være med, ung som gammel - uanset om du vil ud over stepperne i høj fart, eller nyde omgivelserne.
Har du pga. et handicap el. lignende brug for en ledsager deltager denne gratis og behøver ikke tilmelde sig. Vær opmærksom på at vedkommende ikke modtager startnummer, t-shirt og medalje.

Ved tilmelding kan du vælge mellem to pakker - én inkl. t-shirt og én uden. Pga. levering er du kun muligt at tilkøbe t-shirt til og med søndag den 1. maj.

Ca. fjorten dage før eventen, sender Homerunner en pakke til dig - her finder du dit startnummer og din t-shirt, hvis du har valgt den pakke. 

Hvis du vælger pakken inkl. Fusion C3 T-shirt, lægges der 195,- kr. oven i prisen. Der er kun mulighed for voksenstørrelser i både herre- og damemodel.

Du får:
  • Opmærkede og naturskønne ruter
  • Eksklusiv adgang til at gå igennem Limfjordstunnelen.
  • Billeder af alle deltagere taget af professionel fotograf
  • Hygge, stemningsmusik og madboder på Slotspladsen.
  • En unik erindrings-medalje
  • Mulighed for at tilkøbe t-shirt
Sidste frist for tilmelding - 14. maj

Her er et overblik over ruten

Mere info her: walkinnordjylland.dk
 
 Event information
21. maj 2022
Tilmelding er lukket
www.dgi.dk/tidtagning
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: mads.pedersen@dgi.dk

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.