Esrum Sø Rundt 2017

Esrum Sø Rundt 2017

Information og tilmelding

Søndag
27. august 2017

 

Esrum Sø Rundt den 27. august 2017 -  i Kongernes fodspor 
Start-/målområde foran Fredensborg Slot, Slotsgade, i Fredensborg. Tag familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er muligheder for bådfart på Esrum Sø til Fændrikshus, hvor løberne passerer efter ca. 17 km. Mange forretninger i Fredensborg holder søndagsåbent i tidsrummet kl 10-15 og der er underholdning i stævneområdet. 

Ruter og startgebyrer (rutekort):

  • 27 km: 295 kr

  • 10 km: 195 kr 

  •   5 km: 125 kr 

  •   5 km børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune  (for børn født i 2004 eller senere)

  • 1,6 km Fredensborg Børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune (for børn født i 2008 og senere) 


Alle priser tillægges 20 kr tilmeldingsgebyr - eftertilmelding lørdag den 26. og på løbsdagen dog 25 kr (gælder ikke børneløb).

 

Tilmeldingen
Åben indtil fredag den 25. august kl. 23:59 uden eftertilmeldingsgebyr - tryk på "start tilmelding" knappen nu og tilmeld dig - så ligger dit startnummer klart til afhentning i Informationen.
 
Eftertilmelding
Mulig online fra lørdag den 26. august kl. 0:0
0 til ½ time før løbsstart. Yderligere på stævnekontoret lørdag den 26. august fra 12 til 14 samt søndag den 27. august kl 9 til ½ time før løbsstart mod eftertilmeldingsbebyr 25 kr (børneløb dog uden gebyr). Bemærk at man også på stævnekontoret tilmelder sig online og betaler med kort eller Mobile Pay - kontant betaling kan undtagelsesvis modtages.

 

Startgebyret inkluderer 
En smuk og udfordrende løbetur i Kongernes fodspor, printklart diplom, stor finisher-medalje på Kongeetapen og medalje til alle gennemførende på de øvrige ruter. Gratis billeder til alle som fanges af vores dygtige fotografer – billederne får du tilsendt sammen med din løbetid lige efter løbet. Der er vand og energidrik på alle depoter samt masser af frugt, vand og energidrik i målområdet. 

 

Præmier 
Der er flotte kontantpræmier, 5.000 kr. til både den hurtigste dame og den hurtigste herre på 27 km Kongeetapen. Kontantpræmier og gavekort fra LØBEREN til alle øvrige podieplaceringer. Desuden er der fine lodtrækningspræmier fra LØBEREN, som udloddes når løberne passerer målstregen. 

 
 

 

Tilkøb 
Bådfart på Esrum Sø - voksne og børn samme pris: kr. 100,- t/r.  Bådfarten afgår fra Skipperhuset ca. hver ½ time, og forud købte pladser har 1. prioritet. Ved at benytte bådfarten kan du/I nå at heppe på løberne ved starten, ved 17 km mærket ved Fændrikshus i Gribskov og til sidst i målområdet. Der kan købes kaffe/the og is ved Fændrikshus i Gribskov. Bådfarten tilbyder kun adgang for børn iflg. med en voksen. Læs mere på www.baadfarten.com

 

   

 

Historie 
Esrum Sø Rundt er et af Danmarks smukkeste motionsløb med udfordringer for alle løbere uanset niveau. Løbet har været afholdt hvert år siden 1972 og er dermed også et af Danmarks ældste motionsløb.  

 

Alle ruter starter ind gennem den lukkede del af slottet, forbi Kronprinsparrets bolig og videre igennem Slotshaven med flotte kig ud over Esrum Sø og til slottet. De lange ruter går ud af Slotshaven og byder på smuk natur og flotte søkig. Esrum Sø Rundt er, uanset distance, en smuk og unik løbetur igennem dele af danmarkshistorien. På turen rundt om Esrum Sø passerer man Esrum Kloster og løber igennem Gribskov, som bliver en del af den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

 

Fredensborg Slot er Danmarks svar på Versailles og har navn efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig. Det er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, ligesom kronprinseparret har bolig i Kancellihuset. Fredensborg Slot danner ofte ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.
 

 

 

    

 

 Event information
27. august 2017
Fredensborg Slot

Danmark
Tilmelding er lukket
www.esrumsoerundt.dk

 Yderligere information


 Arrangør
Fredensborg Atletik Klub

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Fredensborg Atletik Klub:

esr@fredensborgak.dk
www.esrumsoerundt.dk

Har du spørgsmål?