DCU virtuel TT landevejs-cup #1 - Klassikeren

DCU virtuel TT landevejs-cup #1 - Klassikeren

Vejledning / Manual

Vejledning i Virtuel indtastning af resultat til 
DCU virtuel TT landevejs-cup


1)
Som det første skal du have et resultat/tid, som du får ved at starte din cykel op og cykler en tur. (Distancer på de forskellige klasser ser du på event siden)
Efter din cykel tur skal du tage et billede af din cykel computer + / eller link til dine cykel data på en extern hjemmeside. Du kan uplode 2 billeder + et extern link. 

2)
For at kunne taste resultat skal du bruge en ret-selv kode som er unik for din tilmelding til det pågældende afdeling. (Hvis du er tilmeldt 9 afdelinger vil du have 9 koder)
Du finder retselv -koden i din kvitering eller i den mail du får lige efter tilmelding med direkte link til indtastning af resultat

3)
Du finder "Indtast Resultat" på event siden
Tast din retselv-kode i login eller tryk på knap i den mail du har fået til det pågældende event - så kommer du direkte til tastning.
Hvis du er logget på med din Sportstiming.dk profil - vil dit navn allerde stå i venstre side, og du er klar til at taste + upload dokumentation
Du kan KUN indtaste resultat i den periode der er åben for det, f.eks. 1 afdeling - 01/04-2020 - 02-04-2020 (Onsdag kl. 8.00 til og med torsdag kl. 20.00)