Skamlingløbet - Et aktivt Folkemøde 2022

Skamlingløbet - Et aktivt Folkemøde 2022

Information og tilmelding

25. maj 2022 -
26. maj 2022

I 2021 – åbnede Skamlingsbanken op efter en større ombygning; nye stier, udsigtsposter og et flot besøgscenter bygget ind i miljøet. I den forbindelse afvikledes også første udgave af Skamlingløbet. Det var et par fede dage, så her er vi i igen!


Skamlingsbanken har historisk set været et samlingssted for lokale folkemøder og de senere år, for naturglade mennesker. Èn gang om året, har Skamlingsbanken og de omkringliggende områder, været besøgt af en større flok løbenisser. I anledning af genåbningen i 2021, fik Julemændene på Skamling en langvarig drøm om et sommerløb opfyldt. Faktisk blev den oprindelige plan for Juleløbet støvet af og opdateret, ”SKAMLINGLØBET” var en realitet - navnet ligger sig tæt op af det oprindelige Skamlingsbankeløbet – og netop historien bliver en del af dette løbs DNA.


Skamlingløbet vil udvikle sig til et historisk løb, hvor vi (ligesom ved søsterløbet; Juleløbet Skamling), vil bruge historier til at skabe rammerne om løbet. Start og mål vil være på ”FOLKEMØDEPLADSEN”, det er hele grundtanken om løbet, vi ønsker at skabe et aktivt folkemøde, ligesom Skamlingsbanken var tiltænkt.

Løbet vil blive afviklet på en gammel dansk mil (7,5km);


Onsdag d. 25. maj,

21:00: Solnedgangsløbet (1, 2 & 3 Mil. 400/600 HM) Fra KR. 150,- - 250,-

som pandelampeløb, med start lige omkring solnedgang. Her vil løberne møde et smukt syn udover Kolding Fjord fra toppen af l’Skamling d’Huez vi starter ud med, inden I bliver sluppet løs på ca 600 højdemeter på 3 runder. Faktisk vil man opleve runderne som forskellige løb, da ruten ændrer karakter efterhånden som mørket falder på og mton ikke ruten byder på et par overraskelser – mændene bag Solendgangsløbet, er nemlig de samme, der arrangerer Juleløbet Ultra!

Desværre ser vi os nødsaget til, at aflyse torsdagens program, da der ikke var tilstrækkeligt med tilmeldte til at afvikle det vi havde planlagt. Implicerede deltagere, er informeret og vil få tilbudt at få overført deres startnummer til onsdag aften. Vi er jo nok desværre offer for vores placering ugen før Royal Run, en faktor vi undervurderede, men vi satser hårdt på at være tilbage i 2023 og håber at vores gode legekammerater; Blue Bridge Musikfestival, Whisky.dk, Danish Nature Brew, Det Røde Ishus, Restaurant Skamling, Halvø Bryghus, Bevægelse, Fornemmelse.dk (Vildmarksbad + sauna), Museum Kolding og Bodyzen vil lege med igen næste år!

Men lur mig om vi ikke finder på et par overraskelser til jer onsdag aften, nu kan vi jo samle kræfterne om en kraftanstrengelse - så er du til kuperet terræn i supersmukke omgivelser, så skynd dig at tilmelde dig Skamlingløbet - det bliver vildt fedt!

VIGTIG INFO:

* Parkering vil indtil videre ske på området ved Skamlingsbanken.

* Det anbefales at løbe i trailsko

* Onsdag vil startnumre kunne afhentes fra kl. 19:30 på pladsen.

* Det vil være muligt at eftertilmelde sig på dagen, men ikke ændre ruter.

* Der kan betales med Mobilepay på pladsen

* Det vil på et senere tidspunkt være muligt at tilkøbe forplejning

* Der vil være cut-off på Solnedgangsløbet på 2 mil efter 2 timer!!! (Dvs. du skal være ude af målområdet, i gang med sidste runde INDEN kl. 23!)

* Ændring af rute senest mandag d. 23.05.22.

* Sidste info udsendes ugen op til løbet

* Kontakt: skamling@skamlingraces.dk

 Event information
25. maj 2022
26. maj 2022
Folkemødepladsen, Skamlingsbanken
Skamlingvejen 123
6093 Sjølund
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.skamlingraces.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: skamling@skamlingraces.dk
3 x 7,5 km (22,5 km)
Starter 21:00

Pris pr. deltager
Pris 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
2 x 7,5 km (15 km)
Starter 21:00

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
1 x 7,5 km (7,5 km)
Starter 21:00

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Skamlingløbet - Et aktivt Folkemøde 2022

  • Folkemødepladsen, Skamlingsbanken
  • Skamlingvejen 123
  • 6093 Sjølund
  • Danmark

Har du spørgsmål?