Danish SUP Tour #1, Odense

Danish SUP Tour #1, Odense

Information og tilmelding

Lørdag
23. april 2022

Den 23. April kickstarter vi Danish SUP Tour 2022 i Danmarks 3. største by – Odense! Her vil vi i samarbejde med den lokale SUP klub SUPO og Klintebjerg - samt Waikiki og Mornsol Cafe og give jer en uforglemmelig oplevelse på de odenseanske kanaler. Vi krydser selvfølgelig fingre for verdensklasse vejr så vi sammen kan smage på den tidlige sommer!

Odense havn og kanal var også rammen omkring et stop på touren i 2021 hvor +160 deltagere padlede gennem havnen. Den beskyttede placering i havnen gør, at  vi kan tilbyde en sikker og god oplevelse for deltagere på alle niveauer og i alle aldre.

Der vil, ligesom på alle andre SUP tour stops, blive afviklet:

  • Officiel SUP tour distance (15 km.) 
  • Social SUP Tour (ca. 5 km.)
PRIS
Danish SUP Tour: 335,- / 235,- kr.* (DSRF Medlemmer)
Social SUP Tour: 225,- / 175,- kr.* (DSRF Medlemmer)

*Som DSRF medlem koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af DSRF her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under DSRF eller er registreret som individuelt medlem af DSRF (koster 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på dsrf.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Med i deltagerprisen (gælder alle deltagere) er der en lækker sandwich, frugt og energidrik. Tilsvarende har vi adskillige lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere, som alle deltagere automatisk er med i lodtrækningen om.

PROGRAM*
10.00 - 12.30: Check in for Danish SUP Tour og Social Paddle Tour deltagere v. Mornsol/Waikiki
10.00 - 11.00: Clean-up
11.00 - 12.00: Udstyrs ”talk” for alle deltagere
11.00 - 12.00: Udlevering af goodiebag inkl sandwich og vand
12.30: Surfers meeting (Alle deltagere)
13.00: START: Danish SUP Tour + Social SUP Tour
13.00: SUP Yoga happening på midten af vandet ud fra Mornsol
14.00: Lodtrækningspræmier, Social Paddle Tour
16.00: Præmieoverrækkelse, Danish SUP Tour
16.15: Hang around v. Mornsol kaffebar

*programmet er med forbehold for ændringer ift. vind og vejr. Ændringer koorrigeres her på siden og sendes også ud til alle deltager.

SOCIAL SUP TOUR
Social SUP Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social SUP Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-).

Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

RACE MAP
Eventen foregår i de odenseanske kanaler som giver de perfekte og sikre “fladtvands” forhold hvor ALLE kan være med. Ruten er ca. 5 km. hvor Social SUP Tour deltagere padler 1 omgang (5 km.) og Danish SUP Tour deltagere padler 3 omgange (15 km.).


EVENT VENUE
Eventen vil have base ved Mornsol og Waikiki v. Kanalvej 154, 5000 Odense C. Der er rig mulighed for parkering i området og der er lavet en særlig “Board Drop-Off” zone som kan benyttes, hvorefter der kan parkeres andetsteds (se kort nedenfor). Check-in foregår i Morgensols lokaler tæt på start og målområdet.

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energidrik fra vores sponsor STATE ENERGY og en sandwich + frugt (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 20. april vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich.) Forplejning udleveres ved check-in. Foruden dette har Mornsol en dygtig barrista klar til at servere lækker kaffe og andre godter til overkommelige priser.

OVERNATNING
Ønsker du at finde overnatning i Odense kan vi anbefale:

Der er ingen særlige aftaler med de nævnte steder.

TEAM KONKURRENCE:
Vi fortsætter team konkurrencen i 2022, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2022 vinder team konkurrencen. NOTE: En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2022 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
23. april 2022
Morgensol
Kanalvej 154
5000 Odense C
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten@dsrf.dk
15 km
Starter 13:03

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
15 km
Starter 13:03

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 13:03

Pris pr. deltager
Pris 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

28270224
morten@dsrf.dk
www.surfsup.dk

Danish SUP Tour #1, Odense

  • Morgensol
  • Kanalvej 154
  • 5000 Odense C
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere