Danish SUP Tour #2, Aarhus

Danish SUP Tour #2, Aarhus

Information og tilmelding

Lørdag
21. maj 2022

Den d. 21. Maj er vi klar med den fedeste strandevent i Aarhus! I et tæt samarbejde med Aarhus Viking SUP, Kalø Surffællesskab og Surf Agency vil vi give jer en uforglemmelig oplevelse i Tangkrogens naturskønne område ved Marselisborg Havn. Vi krydser selvfølgelig fingre for verdensklasse vejr så vi sammen kan smage på den tidlige sommer!

Tangkrogen, Marselisborg Havn og Surf Agency Cafe vil være det centrale område for eventen, og vi håber at rigtig mange vil deltage i enten Danish SUP Tour eller Social SUP Tour. Den beskyttede placering i Tangkrogen gør, at alle kan få en sikker og god oplevelse - uanset alder og niveau.

Der vil, ligesom på alle andre SUP tour stops, blive afviklet:

  • Officiel Danish SUP Tour (ca. 650m + 10m strandløb.)
  • Social SUP Tour (ca. 4,5 km.)

PRIS
Danish SUP Tour:
335,- / 235,- kr.* (DSRF Medlemmer)
Social SUP Tour: 225,- / 175,- kr.* (DSRF Medlemmer)

*Som DSRF medlem koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af DSRF her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under DSRF eller er registreret som individuelt medlem af DSRF (koster 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på dsrf.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Med i deltagerprisen (gælder alle deltagere) er der en lækker goodiebag (state energy, energibar, frugt m.v.) samt frokost sandwich og vand. Tilsvarende har vi adskillige lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere som bl.a. tæller Apollo Sports, Fanatic, State Energy og Oister. Alle deltagere er automatisk med i lodtrækningen om præmierne.

PROGRAM*
08.00 - 10.00: Check-in (alle deltagere) og udlevering af goodiebag v. Aarhus Viking SUP klublokaler (se kortet)
10.00 - 10.15: Surfers meeting, Social SUP Tour
10.00 - 10.15: Surfers meeting, Danish SUP Tour
10.30 - 12.00: START - Social SUP Tour
10.30 - 12.30: START - Danish SUP Tour (indledende heats, alle kategorier)
12.00 - 12.15: Lodtrækningspræmier, Social SUP Tour
12.30 - 13.30: Clean-up på Tangkrogen (mødested ved hang around område - se venue kort)
12.45 - 14.45: “Kom og prøv” SUP Yoga 
14.45 - 15.30: Udstyrs snak (få stillet alle dine spørgsmål)
13.30 - 15.00: Danish SUP Tour (Repecharge heats)
15.45 - 1715: Danish SUP Tour (Finaler + B-finale)
17.30 - 18.00: Præmieoverrækkelse
19.00 - 21.00: Aloha middag på Surf Caféen (tilkøb)
*OBS: Programmet er foreløbigt og kan ændre sig ift. vind- og vejrforhold.

SOCIAL SUP TOUR
Social SUP Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social SUP Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-).

Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

RACE MAP
Eventen foregår i Tangkrogen som giver de perfekte forhold for et legendarisk beach race. Samtidig er ruten ned langs kysten et unikt naturområde. Nedenfor fremgår detaljer for beach race og Social SUP Tour ruten.

Beach race: Race ruten er ca. 650m på vandet og 10m landløb.


Social SUP Tour: Ruten er ca. 4,5 km. ned langs kysten, forbi den uendelige bro og retur til Tangkrogen.

EVENT VENUE
Marselisborg havn og Tangkrogen danner rammen om event og både udøver, gæster og tilskuer kan få en fantastisk dag. Parkering kan ske på den store aflange parkeringsplads. Adressen er: Marselisborg Havnevej 4, 8000 Aarhus (gul). Check-in og goodiebag udlevering sker ved Aarhus Viking SUPs flotte nye sort malet træ klubhus, ved havnens sydligste “kajpladser”  (lilla). SUP board dropoff zone findes på græsplænen bagved eventområdet (lyseblå). Hang around zone ligger på græsplænen tæt på stranden, hvor man kan hygge sig i løbet af dagen, slappe af i beachstolene i solen og købe en kop kaffe og croissant (orange).


FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energidrik fra vores sponsor STATE ENERGY og en sandwich + frugt (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 18. maj vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich.) Forplejning udleveres ved check-in. Foruden ovenstående har Surf Agency Café ved Marselisborg havn en dygtig barrista klar til at servere lækker kaffe og andre mad og drikke godter til overkommelige priser hele dagen.

ALOHA FÆLLESSPISNING (EKSTRA TILKØB)
Vi vil så gerne have i bliver lidt længere til vores SUP event i Aarhus og derfor vil man i år kunne tilkøbe middagsmenu hos Surf Agency Café på Marselisborg Havn, der starter kl 19.00 (dørene åbner kl 18). Alle der tilkøber Aloha middag vil få en Surfer-bobles-on-ice aperitif “on the house” (findes også uden alkohol). Valg af middag tilvælges ved tilmelding.

*Der er plads til 25 spisende gæster, så det er først til mølle princippet (med forbehold for udsolgt).

OVERNATNING
Alt efter behov og ønsker anbefaler vi 3 overnatningssteder:

*Der er ingen særlige overnatnings aftaler med de nævnte steder.

CLEAN - vi samler plastik op i samarbejde med Oister Mobil
Vi synes det er vigtigt at vi alle sammen er med til at passe godt på vores fælles SUP legeplads, som er havnene, kanalerne og strandene. Gennem vores bæredygtigheds koncept Clean opfordrer vi alle udøver og gæsterne til vores events til, at samle plastik op i og omkring vores arrangementer. Vi stiller nogle CLEAN kasser op hvor man kan dumpe plastikaffaldet og du kan også bruge vores genbrugs mesh net opsamlingsposer der er lavet sammen med She Works (www.sheworks.dk).  

Vi er så heldige at Oister Mobil støtter vores Clean projekt og gør det muligt at kunne samle endnu mere plastik op og få det videre til vores samarbejdspartnere som omhu: (www.omhu.dk) der bl.a. genanvender fiskenet og fiskekasser til vores EM SUP medaljer til August i Hvide Sande. Oister er også med til at vi får samlet et clean-up team i Aarhus på Tangkrogen d. 21. Maj kl 12.30 - 13.30, hvor vi sammen går rundt på stranden og kajen og samler plastik og andet skrald op.

TEAM KONKURRENCE:
Vi fortsætter team konkurrencen i 2022, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2022 vinder team konkurrencen. NOTE: En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2022 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
21. maj 2022
Tangkrogren
Marselisborg Havnevej 2
8000 Aarhus C
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten@dsrf.dk
2,5 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
2,5 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
4,5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

28270224
morten@dsrf.dk
http://www.dsrf.dk

Danish SUP Tour #2, Aarhus

  • Tangkrogren
  • Marselisborg Havnevej 2
  • 8000 Aarhus C
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere