DM Triathlon for hold 2014

Information og tilmelding

Søndag
7. september 2014
Som en del af Triatlon Forbundets årlige Mesterskabs turnering, er Danmarks Mesterskabet i Triatlon for Hold kommet til Skælskør. Stævnet er et kategori A stævne.
 
Stævnet er for alle Danmarks snart 100 triatlonklubber. En klub kan stille med alle de hold den kan organisere. 
 
Venner & Bekendte, naboer & byborgere, familier & intereserede; I er alle velkomne til følge med på dagen 
 
Et hold består af 3 eller 4 deltagere, som starter samlet. Den tredje deltager fra et hold over målstregen afgør holdets sluttid.
 
Stævnepladsen er på plænen på østsiden af Noret ved Skælskør. Svømningen foregår i Noret, Cyklingen er den korteste vej rundt om Noret, kørt 2 gange. Løbeturen er på stien på sydsiden og vestsiden af Noret.
 
Alle deltagere skal svømme 750 meter, derefter cykle 23.4 Km, og afslutte med at løbe 5 Km.

Der afholdes to stævner:

Klokken 9:00 går den fælles start på Skælskør Motions Triatlon. Her kan alle deltage, med eller uden uden klubtilhørsforhold. Omkring klokken 11:00 har alle gennemført og har fået deres deltagelsesmedaljer. 
 
Klokken 10:00 går starten på Triatlon DM Hold. Til DM deltager Triatleter som er medlemmer af Danmarks Triatlon Forbund. Der startes med et hold hver 2. minut. Vi regner med 200 deltagende hold. 
 
Omkring klokken 15:00 kan vinderne kåres.
 

Om de trafikale forhold under stævnet:

Vejen omkring Noret, fra Skælskør, over Sønderup-Sønder, Gerdrup, Båsunde og tilbage til Skælskør, vil blive delvist afspærret i det ene spor i kørselsretningen. Der vil være vejmærkninger, afmærkninger, vejvisere og trafikofficials til at sikre at trafikken kan forløbe unden større problemer.
 
Alle deltagere og gæster til stævnet parkerer ved sportsanlægget på Sorøvej. Herfra går man de ca. 300 meter ned til stævnepladsen. Der vil ikke være kørselsmulighed til selve stævnepladsen.
 
Læs mere om stævnet på hjemmesiden.
 Event information
7. september 2014
Tilmelding er lukket
www.trioner.dk