Kolstrup Gods Halvmarathon-Bo Kjems nr. 200

Kolstrup Gods Halvmarathon-Bo Kjems nr. 200

Information og tilmelding

Søndag
22. maj 2022

Om løbet Kolstrup Gods Halvmarathon, er et lille hyggeligt løb i det sønderjyske, med fokus på hygge og godt depot. Der er et max. på 60 deltagere.
Denne gang skal vi fejre Bo Kjems, som løber sit halvmarathonløb nr. 200 :-)

Prisen er 75kr (der ydes 25kr i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub), for halvmarathon med medalje. når der er lidt overskud i kassen, så dukker der gratis løb op.

Der er mulighed for toilet ved start, 7K, 14K og mål. Parkering lige ved start og der er plads nok :-)

Startsted er Kolstrup Landevej 2, 6070 Christiansfeld ved landsbyen Stepping. Forplejning: Som minimum: Slik, chips,frugt, saft, vand, cola, efter løbet øl, vand, franskbrød/kage og en kop kaffe.

Rutebeskrivelse: .Vinterruten 3X7Km. (Ruten kan blive ændret).  Løbet er et Cannonball, du står selv for tid, husk uret må IKKE være på autostop, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke, man kan IKKE blive flyttet til et andet løb. Du må dog gerne give dit nr. til en anden, eller sælge det for max 75kr, hvis du ikke får brug for det, man gør dette selv, via sportstiming..Der løbes på eget ansvar dette bekræfter man ved tilmelding Løbetshjemmeside www.kolstrupgods.dk   Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.  Startstidspunkt kl. 10:00, Hvis man bruger +2:30:00 er der mulighed for tidligstart, her er start kl. 9:30

 Event information
22. maj 2022
Kolstrup Gods
Kolstrup Landevej 2
6070 Christiansfeld
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.kolstrupgods.dk

Kolstrup Gods Halvmarathon-Bo Kjems nr. 200

  • Kolstrup Gods
  • Kolstrup Landevej 2
  • 6070 Christiansfeld
  • Danmark