Kona Sports Junior SUP Tour - Aarhus

Kona Sports Junior SUP Tour - Aarhus

Information og tilmelding

Søndag
22. maj 2022
Søndag den 22. maj inviterer vi alle børn og unge under 16 år til en fantastisk dag på stranden i Aarhus! Vi afvikler det første stop på vores helt nye Junior SUP Tour, hvor der er plads til alle uanset niveau. Med hjælp fra eventens hovedsponsor, Kona Sports, stiller vi tilmed alt udstyr til rådighed (boards, padler, leash, lycras, bøjer m.v.) og du skal derfor blot medbringe din egen våddragt og en svømmevest/redningsvest.

Vores mål med eventen er, at kunne tilbyde både nybegyndere og mere erfarne SUP udøvere en super hyggelig og sjov dag på stranden fyldt med leg, konkurrencer og ikke mindst nogle lækre lodtrækningspræmier. 

PROGRAM
09.30 - 10.30: Regisrering v. stranden samt udlevering af goodiebag
10.30 - 10.45: Briefing til alle deltagere
11.00 - 11.45: Undervisning i SUP* (niveauinddeles)
11.45 - 12.30: Frokost
12.30 - 13.15: SUP stafet
13.30 -  14.30: SUP Beachrace
15.00: Præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier
*Vi vil gerne give dig muligheden for at lære noget nyt på SUP og for eksempelvis hjælpe dig med din padleteknik. Derfor tilbyder vi en niveauinddelt undervisning så alle, uanset erfaring, kan få noget med hjem.

UDSTYR
Vi stiller gratis specialdesignede boards til børn og unge (Kona Sports Inflatables 11'), padler og leashes til rådighed. Du er velkommen til også at medbringe dit eget udstyr til fx undervisningen i SUP. I forbindelse med SUP stafetten og SUP Beachrace vil vi dog stille krav til at du padler på Kona Sports boards (OBS: Du er velkommen til anvende din egen padle).

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en goodiebag med vand, frugt og energibar samt andre lækkerier. Der vil også være gratis frokost i form af sandwich + juice til alle deltagere fra kl. 11.45-12.30. Derudover har Surf Agency Café ved Marselisborg havn en dygtig barrista klar til, at servere lækker kaffe og andre mad og drikke godter til overkommelige priser hele dagen.

SIKKERHED
Aktiviteterne afvikles i det beskyttede område ved Tangkrogen, som gør at alle kan få en sikker og god oplevelse på vandet. Der vil under hele eventen være kompetente instruktører og personer med stor erfaring indenfor vandsport tilstede - både på land og i vandet. Der udarbejdes desuden altid en risiko- og sikkerhedsplan, som vil være tilgængelig for deltagere og forældre på dagen. Da alle deltagere er under 18 år vil vi stille krav til, at forældre eller værge har givet accept til deltagelsen i eventen.

OMRÅDE
Tangkrogen, tæt ved Marselisborg Havn, danner rammen om eventen. Parkering kan ske på den store parkeringsplads ved græsarealerne. Adressen er: Marselisborg Havnevej 4, 8000 Aarhus (gul). Check-in og udlevering af goodiebag sker ved eventområdet (orange), hvorfra der også vil være adgang til udstyret. På græsarealet tæt ved stranden vil der være etableret en "hang around zone", hvor man kan hygge sig i løbet af dagen og slappe af i beachstolene i solen (orange). Aarhus Viking SUP klubben (lilla) og Surf Café (grøn) er åbent i løbet af dagen.


KONKURRENCER
Ved et Junior SUP Tour stop afvikles der to typer konkurrencer: SUP Stafet og SUP Beachrace.

I SUP Stafet er man på hold med en eller flere af de andre deltagere. Holdene oprettes først i forbindelse med briefingen på dagen. Der tages højde for en ligelig fordeling af piger og drenge på holdende i det omfang at det er muligt. SUP Stafet giver ikke point til den samlede Junior SUP Tour stilling.

I SUP Beachrace konkurrere deltagerne mod hinanden på en sjov bane, som er makeret med bøjer i vandet (se kort). Banen er ca. 250-400 meter lang og der padles i 'heats' af 2-3 omgange afhængigt af vind- og vejrforhold. X antal går videre til en A-finale og x antal går videre til en B-finale (antallet afgøres ud fra antallet af deltagere). Alle får således mulighed for at padle min. 2 gange på banen. Afhængigt af aldersfordelingen blandt de tilmeldte vil vi overveje en aldersgruppering således der konkurres mod jævnaldrende. SUP Beachrace giver point til den samlede Junior SUP Tour stilling, som også vil figurere her på Sportstiming.


POINT
Når du deltager i et stop på Junior SUP Tour modtager du automatisk point til den samlede stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point (100 point):

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre modtager 0 point. Resultaterne som udøveren har opnået på de to Junior SUP Tour events lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Junior SUP Tour stop på Stevns højest.

Der tælles point i kategorierne U16 og U12. Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved det sidste stop på touren.

---------------
Kona Sports Junior SUP Tour afvikles og sanktioneres af Dansk Surf & Rafting Forbund. I 2022 er serien sponsoreret af Kona Sports og består af to events som udelukkende er for børn og unge under 16 år. Både nybegyndere og mere erfarne SUP udøvere kan deltage. Målet for hvert event er, at skabe en dag med gode, sjove og lærerige oplevelser på vandet for alle deltagere.

 Event information
22. maj 2022
Tangkrogen
Marselisborg Havnevej 2
8000 Aarhus C
Danmark
Tilmelding er lukket
www.surfsup.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: sofie@dsrf.dk

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

27859892
sofie@dsrf.dk
www.surfsup.dk

Tak til vores samarbejdspartnere