Eller bare nogen af dagene, du bestemmer selv hvor vildt det skal være.

Strandby 7x½ Marathon bliver i 2023 afviklet for 10. gang, denne gang bliver det dog ikke fra SEIF´s Klubhus hvor vi har været de tidligere år, men i stedet fra Rico´s hjemadresse på Lærkevej 11 i Strandby.
Ruterne bliver fornyet i år, men distancerne er de samme med 3 forskellige der vendes hver gang den skal løbes igen.
Mere end 365 deltagere har gennemført mere end 2080 x ½ Marathon i forbindelse med Strandby 7x½ Marathon,
Vi har hidtil brugt Klubhuset og stedets cafeteria til at spise og hygge efter løbet.
Men i forbindelse med Covid-19 situationen i 2021 måtte vi tænke nye tanker da det ikke var muligt at bruge cafeteriaet og derfor blev der sat et ekstra telt op på pladsen.........
Det fandt vi så ud af at det faktisk var meget bedre, for så blev man ret i målområdet når man var færdig med at løbe.
Det set-up videreførte vi i 2022 med et stort telt hvor der er god plads til hygge før og efter løbet.
Efter hvert løb afslutter vi med lidt godt til ganen så man ikke går sulten hjem.
Men i år, i 2023 bliver hyggen i stedet flyttet et par kilometer øst på, nemlig til Lærkevej 11 - Men bare rolig, den gode stemning flytter vi med i haven på Lærkevej

Vel mødt i Strandby til en super hyggelig uge.
De bedste hilsner - Rico Eiersted, samt Mor & Far

Start / Mål: Coast2Coast´s Headquarter, Lærkevej 11, 9970 Strandby

Distancer:
  •  ½ Marathon
  • Rundeløb
Ruter:
Vi løber på 3 forskellige ruter hen over ugen, som henholsvis skal løbes 2, 3 eller 4 gange for ½ Marathon distancen.
Lørdag 09:30 10:00 Strandby 7,1 km 3
Ruterne er dermed forskellige fra dag til dag.

Early start:
Det er muligt at tilmelde sig Early start for ½ Marathon alle dagene, bemærk venligt at Early start er henvendt til de langsomste løbere (dem som løber ca 2:20 og langsommere) og ikke dem som gerne vil tidligt hjem

Pris:
  • 1-4 x ½ Marathon: 150 kr pr dag
  • 5-7 x ½ Marathon: 135 kr pr dag

Ved tilmelding på dagen kan der ikke garanteres mad efter løbet...

Diplomer & Medaljer:
Der er diplom til alle, og vil kunne udskrives fra resultatsiden på Sportstiming.dk/event/10723 i løbet af ugen efter løbet 7 x ½ Marathon
Der er medalje til alle der gennemfører 1 eller flere ½ Marathon løb.

BEMÆRK - Der vil være en unik medalje til dem som gennemføre 3 el. flere i løbet af ugen.
For dem som gennemføre 1-2 løb i løbet af ugen er der selvfølgelig også medalje, men knap så unik :-)
Medaljerne vil blive udleveret på sidste dagen, andet kan selvfølgelig aftales.

Tidstagning: Man er selv ansvarlig for at få sin tid noteret, det sker ved at henvende sig til Slikmutter i depotteltet efter løbet, der vil være et tidstagnings ur i målet.

Resultater: Sportstiming.dk vil hver aften blive opdateret med dagens resultater.

Bad / Omklædning: Der er desværre ikke mulighed for bad, men fin mulighed for at omklæde til tørt tøj efter løbet

GRATIS bagage opbevaring:
Det kan jeg se de rigtig store løb lokker med, så det vil jeg også:-) lige ved start/mål.