Strandvejsløbet 2015

Information og tilmelding

Lørdag
21. marts 2015

Lillebælt Halvmarathon og Strib Idrætsefterskole glæder sig meget til at byde dig velkommen til Strandvejsløbet.

Strandvejsløbet afvikles på en super hurtig og meget smuk rute. Ruten kommer tæt på bæltet og de flotte store villaer. Vi vil gøre os umage for at skabe den rigtig stemning, derfor vil der også være musik rundt på ruten.

I år er Strandvejsløbet udpeget af Dansk Atletik Forbund til at afholde DM 10 km. Det betyder at de ca. 500 bedste løbere i Danmark konkurrerer på en lille 2 km. meget publikums venlig rute. Så kom og vær med til at heppe og oplev stemningen inden du selv skal løbe. Vi glæder os meget til at se dig.

Velkommen til

Med venlig hilsen

Lillebælt Halvmarathon og Strib Idræts efterskole.

Dato: Lørdag den 21. marts 2015
Startsted: Under Den Nye Lillebæltsbro, på Strib strandvej.
Starttidspunkt: Kl. 11.00

Praktisk Information 

Nummerudlevering: Startnumre og chip udleveres samlet. Udleveringen sker i teltet ved start/mål området under broen, -den 21. marts – på løbsdagen- ml. kl. 8.00 – 10.30. Husk at kende dit startnummer. Dit startnummeret udsendes på sms og e-mail I ugen op til løbet. Men du kan selvfølgelig også finde det på deltagerlisten. Deltagerlisten kan ses på www.sportstiming.dk 
Omklædning og bad: Der er omklædning i hallen på Strib Idrætsefterskole, ca. 400 meter fra start og mål. Der er mulighed for bad dog i begrænset omfang. Følg skiltene fra start/målområdet til hallen.
Væske: Der vil være et væskedepot ude på ruten ved ca. 5,5 km, -samt et i målområdet
Toiletter: Der vil være opsat toiletter i start/ målområdet.

Fartholder: Når klokken bliver 10.40, vil vore fartholdere stå klar til start. De har store balloner med, hvor man tydeligt kan se deres forventede sluttid på. Find det område, der passer til din forventede sluttid. Det vil give det bedste løb for alle. Der er fartholdere for hver 5. min. fra tiden 40 min til 60 min Fartholderne løber efter nettotid.

 Event information
21. marts 2015
Lillebælt

Danmark
Tilmelding er lukket
www.strandvejslobet.dk

 Yderligere information
 Arrangør
Lillebælt Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Lillebælt Halvmarathon:

info@lillebaelthalvmarathon.dk
www.strandvejslobet.dk

Har du spørgsmål?