Danish SUP Tour #3, Stevns

Danish SUP Tour #3, Stevns

Information og tilmelding

Lørdag
13. august 2022

Vi gentager successen på Stevns sammen med LimeLight BoardSport Club - en helt unik mulighed for at padle i ét af Danmarks syv områder, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste; Stevns Klint!

Rødvigs hyggelige havn og strand bliver omdrejningspunkt for eventen. Her vil der blive afviklet technical race for Danish SUP Tour deltagere imens Social SUP Tour deltagere vil blive sendt afsted på en unik og flot rute langs Stevns Klint. I forbindelse med eventen vil der også være mulighed for at deltage på vores clean-up og ikke mindst hænge ud i vores hyggelige eventområde.

Der vil, ligesom på alle andre SUP tour stops, blive afviklet:

  • Officiel Danish SUP Tour (Technical Race; 700m + 25m strandløb)
  • Social SUP Tour langs Stevns Klint (ca. 4,8 km.)
PRIS
Danish SUP Tour: 335,- / 235,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer)
Social SUP Tour: 225,- / 175,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer)

*Som medlem af Surf & SUP Danmark koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af Surf & SUP Danmark her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under Surf & SUP Danmark eller er registreret som individuelt medlem af forbundet (koster 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på surfsup.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Med i deltagerprisen (gælder alle deltagere) er der en lækker goodiebag (state energy, energibar, frugt m.v.) samt frokost; sandwich og vand. Tilsvarende har vi adskillige lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere som bl.a. tæller Apollo Sports, Fanatic, State Energy, The Hidden Sea, Oister m.fl. Alle deltagere er automatisk med i lodtrækningen om præmierne.

PROGRAM
08.00 - 10.00: Check in ved LimeLight BoardSport Club på Rødvig Havn
10.15 - 10.30: Surfers meeting, Danish SUP Tour (på stranden)
10.15 - 10.30: Surfers meeting, Social SUP Tour (på stranden)
10.45 - 12.15: START - Social SUP Tour
10.45 - 12.15: START - Danish SUP Tour (indledende heats, alle kategorier)
12.00 - 14.00: Junior SUP Tour race
12.15 - 12.30: Lodtrækningspræmier for Social SUP Tour deltagere
12.30 - 13.00: Gear Talk: SUP udstyrs snak med Carsten Sørensen
12.30 - 13.30: Clean-up på Rødvig Stevns Strand
13.00 - 14.30: "Prøv SUP Yoga" med Lise Kruuse
13.15 - 14:45: Danish SUP Tour (repechage heats)
15.15 - 16.45: Danish SUP Tour (finaler + B-finaler)
17.00 - 17.30: Præmieoverrækkelse, Danish SUP Tour
17.30: Hang around ved LimeLight BoardSports Club med spisevogn og hygge (mere info følger).
18.30 - 24.00: Musik & underholdning i samarbejde med Scandinavian Cello School, hvor vi afholder fire koncerter foran/på vores containere ved stranden. Følgende musikere vil spille:
  • Cirka 18.30 til 19.15 | www.lgtyoungsoloists.com
    LGT Young Soloists ensemble - the worlds leading young classical string chamber ensemble, who’s latest CD topped the Apple Music Video Classical Charts in more than 40 countries
  • Cirka 19.45 til 20.30 | www.dissingoglas.dk
    Dyssing & Las - Ubesværet elegance -og røverhistorier Når Dissing & Las går på scenen er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet.
  • Cirka 21.00 til 21.45 | www.sysbjerre.dk
    SYS BJERRE - Prisvindende Pop stjerne- Har forført danskerne i årevis med sin poetiske, ærlige sange og smukke stemme.
  • Cirka 22.15 til 23.00 | www.blumhaugaard.dk
    Helene Blum & Harald Haugaard band - Denmark’s number 1 folk diva, Helene Blum, and fiddler Harald Haugaard are firmly established as two of the finest interpreters and innovators in the Danish musical tradition, bringing to life the nation’s cultural heritage at the very highest level of artistry. (The Blum & Haugaard Band has performed nearly 1000 concerts since the beginning in 2008 all over Europe, North America and Japan at festivals, concert houses, churches, clubs and many other venues. The band performs in various line ups from trio to septet.)
*Koncerterne er med gratis og med fri entre. Det er muliggjort via sponsorater og særlige aftaler med musikere og arrangører. **Koncerter er en del af SCS landsbykoncerter.

SOCIAL SUP TOUR
Social SUP Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til sikkerhed og vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social SUP Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med.

Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

GENERELT OM SIKKERHED
Der vil være 3 følgebåde som håndterer sikkerheden i forbindelse med Social SUP og du vil altid kunne komme i kontakt med en følgebåd. Du er dog fortsat selv ansvarlig for at vurdere dine egne evner ift. distancer og vejrforhold.

RACE MAPS
Danish SUP Tour er i Stevns et technical race og afvikles på et af Sjællands bedste surfspots. For Social SUP Tour deltagere går turen fra Rødvig Stevns Strand langs Stevns Klint til det verdenskendte Kalkbrud og retur. Nedenfor fremgår detaljer for beach race og Social SUP Tour ruten (Ved for meget vind kan Social SUP Tour ruten blive ændret til at gå syd på langs kysten).

Technical race: Race ruten er ca. 700m på vandet og 25m løb på land.



Social SUP Tour: Ruten er ca. 4,8 km. langs Stevns Klint til Kalkbrudet og retur. Ved for meget vind, kan ruten blive ændret til at gå syd på i stedet.


EVENT VENUE + PARKERING

Event basen bliver på stranden foran Konference & Hotel Klinten. Der vil være drop-off af boards og udstyr på stranden (lilla stiblet linje). Det er forbudt at parkere på havnen og i Rødvig Hovedgade og du bør derfor anvende de afmærkede områder på nedenstående kort. Fra Konference & Hotel Klinten er der direkte adgang via en trappe til sandstranden og LimeLight BoardSport Club med adressen Fiskerihavnen 24, 4673 Rødvig Stevns. Check-in vil foregå ved klub containerne ved på stranden. Der er toiletter med gratis adgang flere steder på havnen.


OVERNATNING
Overnatning kan bestilles ved Klinten Konference & Hotel, Rødvig Badehotel, Rødvig Ferieby, Feriepartner  med flere. Oversigt kan ses her Destination Stevns Klint.

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energidrik fra vores sponsor STATE ENERGY og en sandwich + frugt (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 10. aug. vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich). Forplejning udleveres i check-in området. Foruden ovenstående vil det være muligt at købe sandwich, kaffe og kolde drikke til overkommelige priser. Der er flere spisesteder i Rødvig Havn.

CLEAN - vi samler plastik op i samarbejde med Oister Mobil
Vi synes det er vigtigt at vi alle sammen er med til at passe godt på vores fælles SUP legeplads, som er havnene, kanalerne og strandene. Gennem vores bæredygtigheds koncept Clean opfordrer vi alle udøvere og gæsterne til vores events til, at samle plastik og andet affald op. Vi gennemfører derfor en clean-up fra kl. 12.30 - 13.30 og stiller nogle CLEAN kasser op, hvor man kan dumpe plastikaffaldet. Vi er tilmed så heldige at Oister Mobil støtter vores Clean projekt og gør det muligt at kunne samle endnu mere plastik op og få det videre til vores samarbejdspartnere som omhu: (www.omhu.dk) der bl.a. genanvender fiskenet og fiskekasser til vores EM SUP medaljer til August i Hvide Sande.

TEAM KONKURRENCE
Vi fortsætter team konkurrencen i 2022, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver klub lægges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2022 vinder team konkurrencen. NOTE: En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være junior udøverens bedste point mæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2022 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøveren har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
13. august 2022
Rødvig Stevns Strand
Fiskerihavnen 18
4673 Rødvig Stevns
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.surfsup.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten@surfsup.dk
2,5 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
2,5 km
Starter 13:00

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
4,5 km
Starter 10:49

Pris pr. deltager
Pris 225,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

28270224
morten@surfsup.dk
www.surfsup.dk

Danish SUP Tour #3, Stevns

  • Rødvig Stevns Strand
  • Fiskerihavnen 18
  • 4673 Rødvig Stevns
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere