Bad/omklædning: Der er mulighed for at klæde om efter løbet. Ingen mulighed for bad.

Bagage: Bagageopbevaring under løbet er en del af prisen. HCR kan ikke holdes ansvarlig for mistede/stjålne genstande og/eller tabt/stjålet bagage.

Forhindringer: Forhindringer, som enten pga sikkerhed, størrelse, fare osv., har en frivillig stående. Følg altid den vejledning, som den frivillige giver. Er du i tvivl om udførelsen, spørg den frivillige for vejledning før du udfører forhindringen. HCR kan ikke holdes ansvarlig for enhver skade forårsaget af et forsøg på at udføre en forhindring.

Foto: HCR forbeholder sig ret til at tage billeder af hver deltager og tilskuer til løbet. HCR forbeholder sig ret til at bruge og distribuere billeder taget til løbet. HCR forbeholder sig ret til at re-poste billeder af deltagerne på sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter osv.)

Fysiske form: Harbour Challenge Randers er for alle uanset fysiske niveau, dog vil en rimelig god grundform være at anbefale. Kan du ikke svømme, kan vi ikke anbefale at du deltager.

Generelle sikkerhedsforanstaltninger:

  • Deltagelse i HCR sker på eget ansvar.
  • Der vil være samaritter til stede under hele HCR løbet.
  • Der vil være livreddere i umiddelbar nærhed af forhindringer i vand.

Løbebluse: Kan bestilles ved tilmelding. Bestilling ender før sidste tilmelding til løb. Efterbestilling er ikke muligt.

Overdragelse af billet: Bliver man forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage/sælge sin billet til en anden. Dette skal gøres igennem www.sportstiming.dk, ved at logge på med sin profil og derefter foretage ændringen. Spørgsmål til dette rettes til Sportstiming.

Parkering/Transport: Det er deltagerens eget ansvar at holde sig opdateret på den trafikale situation. Oversigt over parkeringsmuligheder kan findes på https://vejeogtrafik.randers.dk/parkering/ eller her på siden. HCR kan ikke holdes ansvarlig for trafikale udfordringer til og fra løbet. Deltagere i HCR er alene ansvarlig for egentransport.

Pengene retur: Det er ikke muligt, at få pengene tilbage hvis man bliver forhindret i at deltage.

Rute: HCR afholdes på og i havnen i Randers og i naturen og terrænet omkring denne. Det betyder at ruten har underlag af forskellig beskaffenhed. HCR kan ikke holdes ansvarlig for skader af enhver art, som er sket pga. terrænet, allergisk reaktion osv. Vi råder enhver deltager til at lave en god opvarmning før løbets start.

Svømning: HCR har flere forhindringer som foregår i havnen. HCR vil ikke blive holdt ansvarlig for ulykker/skader/dødsfald.

Tidtagning: Montering af chip foregår i snørebåndet på deltagerens sko. Det er ikke muligt, at placere chippen i strømpen, lommen eller deslige, da deltageren dermed ikke vil få registreret nogen tid. Deltagere, der ikke har mulighed for at placere chippen i snørebåndet, kan få udleveret ”twisters/strips” til at fastgøre chippen til skoen. HCR kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl. Tidstagning foretages af www.sportstiming.dk. Hvis man får tildelt en forkert tid, bedes man kontakte info@sportstiming.dk.

Chippen SKAL afleveres efter løbet. Sker dette ikke opkræves et gebyr på 50 kr.

Tilmelding – valg af heat: Tilmelding foregår via www.sportstiming.dk. Ved tilmelding vælger man, hvilket heat man vil løbe i. Dette er ikke muligt at ændre senere hen. Hvis der er ønske om at løbe sammen med bestemte personer, anbefales det at koordinere dette inden tilmelding.

Under 18 år: Personer under 18 år skal medbringe en underskrevet tilladelse (fuldmagt) fra deres værge.