Lørdag
23. september 2023
Er du og veninderne klar til et løb, der påvirker alle sanser?
Ruten er placeret i et kuperet terræn med masser af vand, mudder, naturlige forhindringer og tilført ild, røg, lyd og opsatte "vilde" forhindringer i og omkring Selskov og Gadevangsskoven. En dag i det grønne - hvor du nok dagen efter stadig føler ømheden i kroppen, men kan tænke tilbage på den ultimative oplevelse sammen med veninderne og et  "Yes - vi gjorde det!".

Start træningen nu, hvis du ikke vil trampes ned bagfra af feltets øvrige frådende mudderladies - men husk at ruten er lavet, så alle med rimelighed kan fuldføre den, og der vil altid være en ”bagdør”, hvis man finder forhindringen for svær.

Hvornår
Lørdag den 23. september 2023 med 1. start kl. 11.00.
Mix-rækken
1. start kl. 10:00

Hvor
Stævnepladsen (start og mål) er på Hillerød Stadion (grusparkeringen). 
Stævnepladsen er indrettet med startområde med masser af spændende forhindringer, opholdsareal med musik, salg af drikke- og madvarer og mulighed for "spontan" fest. Der vil være mulighed for omklædning og bad i opsat Badeland.

Distance
Ca. 8,5 km trail-lignende rute med mere end 50 naturlige og konstruerede forhindringer - og bedst som du tror, du er i mål mødes du af en spændende opløbsstrækning med 10 udfordende forhindringer inden du løber i mål. 

Startgrupper og tidsinterval:

Størrelse af startgrupperne afhænger af det samlede deltagerantal – det forventes dog, at grupperne vil være med max. 75 startende og sendes afsted med  5 minutters interval.

Mix-race
Også i år vil der være mulighed for at løbe mænd og kvinder sammen i en mix-række, der starter imellem de to hovedløb - nemlig kl. 10.00. Prisen og reglerne er de samme som i hovedløbene – dog kun præmie til hurtigste hold. Der åbnes op for max. 200 deltagere i denne gruppe.
Et mix-hold skal bestå af mindst 3 personer fordelt på begge køn. Det er holdets samlede tid, der tæller, og man skal løbe i mål sammen.

Tilmelding i mix-rækken kan kun ske gennem LMR-tilmeldingssiden.

LMR deltagerkrav:
Ved deltagelse skal du være fyldt 15 år og en 'lady'.
Deltagelse sker på eget ansvar, og Firmaidræt Hillerød kan ikke drages til ansvar for evt. skader eller uheld forårsaget af dig selv eller andre deltagere.


Priser
Fra 1. december 2022 og indtil de første 300 billetter er solgt er prisen 350 kr.

Herefter er prisen for billetten 395,00 – T-shirt 120,00 kr.

Fra 1. august 2023:
Pris for billet 445,00 – T-shirt 150,00 kr.


T-shirt er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes i f. m. tilmeldingen.


Årets Ladies Mud Race T-Shirt
Årets T-shirt er specialdesignet til Ladies Mud Race. T-shirten er funktionel og 100% polyester.


Det får du for pengene:
Masser af vand, mudder, skum og andre forhindringer, du får tidtagning og fotoservice, væske med og/eller uden promiller undervejs, en flot LMR-medalje, væske når du er i mål, et varmt bad og naturligvis også håneretten …. måske. 

Sprintergruppen  
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes af deltagere fra ”sprintergruppen”, som er startgruppe 1. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de max. 50 hurtigste, får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.  
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den. 

Hvor mange startnumre er der?
Der sælges i alt 1500 billetter (inkl. mix-rækken). Sidste år var der udsolgt og derfor har vi udvidet med ekstra 300 pladser – og vi er sikre på at der bliver rift om pladserne, så hurtig tilmelding tilrådes.


Bemærk
Ladies Mud Race er en del af Hillerød Mud Race, hvori også Xtreme Mandehørm og Mix-race indgår - alle løb foregår samme dag og løbere fra de forskellige løb/rækker kan risikere at møde hinanden undervejs.


Betaling 
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

Bemærk: Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse, men du kan altid videregive/videresælge din billet, hvis du bliver forhindret.
 
Ændringer undervejs 
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding, kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 
 
Dit startnummer og evt. tilkøbt T-shirt
Du får udleveret dit startnummer m/chip og evt. tilkøbt T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Det forventes dog også, at der vil blive mulighed for udlevering i ugen op til, så du ikke skal stå i kø. Mere om dette vil fremgå af FAQ.

FAQ
For at gøre det lettere for dig at gennemføre løbet, så vil der senest 1 måned før løbets afvikling blive mulighed for at downloade en FAQ her - du vil også modtage denne via mail ca. 1 uge før løbet. Husk at læse den - det vil gøre det hele lettere for både dig og os. 

HUSK AT LÆSE "DET MED SMÅT":

Det med småt
Deltagelse sker på eget ansvar. Firmaidræt Hillerød kan ikke stilles til ansvar for skader mm. sket før, under eller efter løbet.
Gældende færdselsregler SKAL overholdes, og i tilfælde af Covid-19 restriktioner skal disse overholdes.

Aflysning og force majeure
I tilfælde af Force Majeure eller ved påbud fra myndigheder, der gør, at løbet ikke må/kan gennemføres, vil startgebyret blive refunderet - dog vil administrationsgebyret for tilmelding ikke blive refunderet. 
Hvis løbsdagen flyttes til en anden dag, kan deltagerne få det fulde beløb tilbage hvis man ikke kan den nye dato.

Refundering og ændringer
Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes derfor ikke. Du kan gratis ændre eller overdrage dit startnummer til en anden under din profil på sportstiming.dk.


Livet er uforudsigeligt og derfor anbefaler vi en afbestillingsforsikring.
Tilkøb en afbestillingsforsikring, så du er dækket hvis der skulle ske noget uventet, og du ikke kan deltage i eventet. Med en afbestillingsforsikring kan du få billetprisen refunderet ved bl.a. akut sygdom, skader, ufrivillig opsigelse, graviditet m.v.

Afbestillingsforsikringen tilbydes i samarbejde med Tryg. Vilkår og betingelser gælder. Læs mere på www.sportstiming.dk/forsikring


Læs mere på www.ladiesmudrace.dk og følg os på  www.facebook.com/mudladies  
 Event information
23. september 2023
Hillerød Stadion
Selskovvej 76
3400 Hillerød
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.ladiesmudrace.dk
8,5 km
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Første 405 tilmeldinger 350,00 DKK + gebyr
Efter 405 tilmeldinger 395,00 DKK + gebyr
Fra 15. aug 2023 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
8,5 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Første 405 tilmeldinger 350,00 DKK + gebyr
Efter 405 tilmeldinger 395,00 DKK + gebyr
Fra 1. aug 2023 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information
 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Ladies Mud Race

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Ladies Mud Race:

48 26 73 20
events@firmah.dk
www.ladiesmudrace.dk

Ladies Mud Race Hillerød 2023

  • Hillerød Stadion
  • Selskovvej 76
  • 3400 Hillerød
  • Danmark