Xtreme Mandehørm 2023 - Hillerød

Xtreme Mandehørm 2023 - Hillerød

Information og tilmelding

Lørdag
23. september 2023

Årets vildeste og mest beskidte motionsløb for mænd
Vil du være med til Nordsjællands vildeste og fedeste motionsløb for mænd – så skal du deltage i Xtreme Mandehørm i Hillerød, hvor du sammen med en masse andre alfahanner udfordres på en ca. 8,5 km. rute spækket med mere end 50 opbyggede og naturens egne forhindringer på den smukke, våde og mudrede rute i skovene omkring Hillerød Stadion. Og bedst som du tror det er slut, så skal du lige slutte af med en indløbsbane med hele 10 ”fede” forhindringer, inden du løber over målstregen.


Hvornår
Lørdag den 23. september 2023 med 1. start kl. 09.00
Mix-rækken med start kl. 10.00

Hvor
Stævnepladsen (start og mål) er på Hillerød Stadion (grusparkeringen).
Stævnepladsen er indrettet med startområde med masser af spændende forhindringer, opholdsareal med musik, salg af drikke- og madvarer og mulighed for "spontan" fest. Der vil være mulighed for omklædning og bad i opsat Badeland.


Distance
Ca. 8,5 km. trail-lignende rute med masser af naturlige og konstruerede forhindringer


Startgrupper og tidsinterval
Størrelse af startgrupperne afhænger af det samlede deltagerantal - det forventes dog, at startgrupperne vil være med max. 50 i hver gruppe og sendes afsted med 5 minutters interval.


Sprintergruppe
Går du/I efter at vinde enten den individuelle- eller holdkonkurrencen, så skal du tilmeldes i "sprintergruppen", der er startgruppe 1. Opgiv din seneste 10 km.tid, og hvis du/I er blandt de 50 hurtigste, får du og dit hold startnummer i sprintergruppen.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke skrive nogen tid - så skriver du blot den ønskede startgruppe og kan så håbe, at der er plads.


XM-deltagerkrav
Ved deltagelse skal du være fyldt 15 år og 'alfahan'.
Deltagelse sker på eget ansvar og Firmaidræt Hillerød kan ikke drages til ansvar for evt. skader eller uheld forårsaget af dig selv eller andre deltagere.


Priser
395,- kr. indtil 14. august 2023
445,- kr. efter 15. august 2023


Antal startnumre
Der er max. 500 pladser, og interessen for at være med er igen stigende, så skynd dig at tage fat i dine kollegaer, venner og bekendte for at sikre en plads.


Det får du for pengene
Masser af vand, mudder og andre forhindringer, du får tidtagning og fotoservice, væske med eller uden promiller undervejs, en flot XM-medalje, væske og frugt, når du er i mål, et varmt bad og naturligvis også håneretten …. måske. 

Hold eller individuel konkurrence 
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere.

I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence.
Vil du løbe efter 1. pladsen skal du deltage i sprintergruppen - startgruppe 1. Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.


Bemærk
Xtreme Mandehørm er en del af Hillerød Mud Race, hvori også Ladies Mud Race og Mix Race indgår - alle løb foregår samme dag og løbere fra alle løb/rækker kan risikere at møde hinanden undervejs.

 
Præmier

Der er flotte gavechecks til LØBEREN til de 3 hurtigste samt til hurtigste hold. Er du ikke så hurtig, har du mulighed for at vinde en af de mange spurtpræmier eller den store lodtrækningspræmie på et gavekort til La Santa Sport (værdi 5.000 kr.)

Mix-race
Igen i år er der mulighed for også at løbe mænd og kvinder sammen i en mix-række med start imellem de to 'hovedløb' – nemlig kl. 10.00.
Prisen og reglerne er de samme som i hovedløbene – dog kun præmie til hurtigste hold. Der åbnes op for max. 200 deltagere i denne gruppe”.
Et mix-hold skal bestå af min. 3 personer fordelt på begge køn, der samlet løber over målstregen, og det er derfor kun holdets samlede tid, der tæller. 
Bemærk: Tilmelding i mixrækken foregår ikke her, men skal ske på Ladies Mud Race/Hillerød tilmeldingsside (mix-række).


Tilmelding 
Er I mange, der skal med på et hold, men kender ikke de nøjagtig navne på deltagerne, så tilmeld dig/jer via KVIK-tilmelding, hvor du blot køber et antal billetter og senere i ro og mag kan føre de ønskede oplysninger på. 

Betaling 
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

Bemærk: Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse, men du kan altid videregive/videresælge din billet, hvis du bliver forhindret. 
 
Ændringer undervejs 
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding, eller nogen evt. skal overtage din købte billet, kan du gøre dette direkte her på sitet med dit log-in. 
 
Startnummer og chip
Du får udleveret dit startnummer m/chip på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe. Der vil også blive mulighed for afhentning af dit startnummer i ugen op til - mere om dette vil fremgå af FAQ'en.

FAQ
For at gøre det lettere for dig at gennemføre løbet, så vil der senest 1 måned før løbets afvikling blive mulighed for at downloade en FAQ her, hvor du kan læse om stort set alt vedr. løbet - du vil også modtage denne via mail ca. 1 uge før løbet. Husk at læse den - det vil gøre det hele lettere for både dig og os. 


Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
23. september 2023
Selskovvej 76
3400 Hillerød
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidræt Hillerød


 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

48 26 73 20
events@firmah.dk
www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2023 - Hillerød

  • Selskovvej 76
  • 3400 Hillerød
  • Danmark