DGI MTB Vintercup 2022/2023 - #4: Slettestrand

Information og tilmelding

Søndag
22. januar 2023

Afdeling fire - Slettestrand
HUI glæder sig til at afvikle vores afdeling af Vinter cuppen, vi afvikler i år cuppen på den østlige del af vores spor, med en god kombination af singeltrack og et par strækninger med grusvej.
Vejr og vind er vi ikke herre over, men som vanlig vil der være et festligt start og målområde med musik, varme drikke og masser af kalorier.

Start og målområde er Svinkløvvej 418 Hvor der også vil være nogle få P-pladser, ellers er der P-pladser ved Svinkløv Badehotel, og nogle få plader ved Svinkløv camping. 
I start og mål området er det mulighed at få opbevaret ekstra tøj tørt og varmt, og endda også mulighed for omklædning.

Fra kl 9 vil der være udlevering af start nummer
Kl. 10.30 Start på løbet 
Kl ca 12 vil der være præmier overrækkelse til Kvinder og mænd 19-39 år og nogle fede lodtræknings præmier 


Velkommen til DGI MTB Vintercup 2022/2023 

DGI MTB Vintercup er en uhøjtidelig og sjov MTB-cup for alle, der elsker at køre MTB. De enkelte afdelinger afvikles af lokale klubber, der har lagt sig i selen for at lave et superløb på deres lokale spor. Overskuddet fra cuppen går til klubberne og deres arbejde, og til sporarbejdet der hvor vi kører.

Ruterne er som altid tilpasset årstiderne, og det er et motionsløb for alle med lidt MTB-erfaring, så mød trygt op til et hyggeligt og uhøjtideligt løb.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

U30- og +30-klasserne for herrer og damer er slået sammen til én seniorklasse, så vi i år har en Herre og Dame Senior-klasse i stedet.

Der køres i 75 min. + omgangen færdig som udgangspunkt, men løbslængden kan variere fra løb til løb afhængig af rutens længde, sporforholdene og vejret.  (Juniorryttere kører altid 60 min + omgangen færdig)

I tilfælde af aflysning pga. vintervejret vil vi forsøge at afvikle afdelingen senere. Startgebyret refunderes ikke, men din tilmelding kan overføres til en af de følgende afdelinger. Vintercuppen køres i det meste slags vejr, og vil som udgangspunkt ikke blive aflyst. Der kan dog forekomme ruteændringer på dagen sat i kraft af den arrangerende klub, som sammen med DGI Nordjylland kan vælge at aflyse eller udskyde starten på dagen i tilfælde af ekstreme vejrforhold.

Cup pointsystem

Deltagerne tildeles point efter placering i deres klasse. 50 point for en sejr, 47 til nr. 2, 45 til nr. 3, 43 til nr. 4, 41 til nr. 3, 40 til nr. 4, 39 til nr. 5 osv.. 

De to dårligste resultater trækkes fra i den samlede stilling. Så en defekt, eller to afdelinger man ikke deltager i behøves ikke at være afgørende overall.

Ved pointlighed mellem to ryttere er det placering ved sidste afdeling som er afgørende.

Diskvalifikation

DGI MTB Vintercup er for alle ryttere uanset niveau, og alle ryttere skal have en god oplevelse, når de deltager i vores uhøjtidelige MTB-cup. Derfor har DGI Nordjylland og de arrangerende klubber besluttet, at ryttere i denne sæson kan diskvalificeres fra den pågældende afdeling på grund af hensynsløs kørsel, som er med til at skabe en dårlig oplevelse for andre deltagere. Bevar den gode tone og stil på sporet, så alle får den en superfed oplevelse.

Vi ses i skoven til DGI MTB Vintercup 2022/2023!

 Event information
22. januar 2023
Svinkløvvej 418
9690 Fjerritslev
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dgi.dk/tidtagning
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten.klingenberg@dgi.dk
7 x 8 km (56 km)
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
7 x 8 km (56 km)
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

DGI MTB Vintercup 2022/2023 - #4: Slettestrand

  • Svinkløvvej 418
  • 9690 Fjerritslev
  • Danmark

Har du spørgsmål?