HotCup 2023 - 1 Afd. St. Dyrehave

HotCup 2023 - 1 Afd. St. Dyrehave

Information og tilmelding

Lørdag
29. april 2023

1. Afd.: Lørdag d. 29. April kl. 10:00 - Gribskov MTB

Hvor: Parkering og stævneplads på Overdrevsvejen , 3400 – Hillerød. Der kan parkeres i græsrabatten langs med vejen, jævnfør færdselsloven - Tidsbegrænsningen vedr. Parkerings der gælder Hillerød Centrum er ikke gældende på Overdrevsvejen, da det er uden for bymidten. Undlad at efterlade din cykel ved bilen – tag den med på stævnepladsen, hvor vi er fælles om at holde øje med grejet.

HvornårLøbs start kl. 10:00 – ruten er åben for træning fra kl. 8:30, hvor vi også åbner for udlevering af startnumre, som foregår på selve stævnepladsen. Kom i god tid , da vi skal have udleveret alle startnumre inden løbs start

Ruten: info Følger

Paw Nørgaard og René Larsen har overtaget Kaj Andersens rolle som rute læggere. Begge har rigtig mange år på MTB bag sig, og de har også begge to stor andel i bygning og vedligeholdelse af det blå spor i netop St. Dyrehave.

Køretid: 120 min. + omgangen færdig.

Forplejning: Energidrik - Kaffe, Juice, Kakaomælk, masser af kage, frugt, lidt Chokolade fra Marabou, og Stimorol Tyggegummi til alle.

Se datoer og info www.hotcup.dk

 Event information
29. april 2023
Overdrevsvejen 2
3400 Hillerød
Danmark
Tilmelding er lukket
hotcup.dk

 Yderligere information

Inden du sender os en mail om, hvorfor det var helt umuligt for lige netop dig, at nå at tilmelde dig til den samlede Cup, eller var for sent ude med tilmelding til en af weekend afdelingerne, så læs lige under "vigtigt". Der står hvorfor vi høfligt men bestemt afviser dig. Tilmeldingsfrister til alle weekend afdelingerne står under Tilmeldings fanen.

 Arrangør
HOTCUP

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst HOTCUP:

kontakt@hotcup.dk
hotcup.dk

Har du spørgsmål?