Danish SUP Tour #2, Sønderborg

Danish SUP Tour #2, Sønderborg

Information og tilmelding

Lørdag
20. maj 2023

Velkommen til det 2. stop på Danish SUP Tour og Social SUP Tour 2023. I samarbejde med Idrætshøjskolen i Sønderborg (IHS) giver vi dig denne unikke mulighed for at padle en spændende rute med Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle som bagtæppe.

Eventen afvikles lørdag den 20. maj og vi satser selvfølgelig på lækkert varmt (tidligt) sommervejr. Vi kommer til at holde til på "Den Sorte Strand" i Idrætshøjskolens baghave og som altid kan der vælges mellem en Social SUP Tour distance (5 km. hygge-tur) og en Danish SUP Tour distance (13-14 km.) afhængigt af vejrfoholdende. Således er de officielle distancer:

 • Danish SUP Tour (ca. 13-14 km.)
 • Social SUP Tour (ca. 5 km.)
For Danish SUP Tour deltagere gælder det, at du automatisk i forbindelse med din tilmelding vil blive placeret i en af følgende alderskategorier (OBS: Alle mandlige deltagere (uanset alder) tæller automatisk også med i Open og alle kvindelige deltagere (uanset alder) tæller automatisk også med i Women:
 • Junior Boys u. 18
 • Junior Girls u. 18
 • Open (herrer)
 • Women
 • Master Men +40
 • Master Women +40
 • Grandmaster Men +50
 • Grandmaster Women +50

PRIS
Danish SUP Tour:
335,- / 234,50,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer får 30% rabat)
Social SUP Tour: 250,- / 175,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer får 30% rabat)

Som deltager får du:

 • Energi goodiebag fra PurePower
 • 1 stk. Sandwich + vand
 • Deltagerlycra (afleveres retur efter løbet)
 • Ét lod blandt vores lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere (NSP, Purepower m.fl.)
 • Fotograf der skyder billeder under hele eventen
 • Følgebåde (sikkerhed) under løbet
*Som Surf & SUP Danmark medlem koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af Surf & SUP Danmark her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under Surf & SUP Danmark eller er registreret som individuelt medlem af forbundet (koster kun 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på surfsup.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

PROGRAM*
09.00 - 11.00: Check-in/registrering (alle deltagere) v. Den Sorte Strand (Friheds Alle 40, 6400 Sønderborg)
11.15 - 11.30: Surfers meeting (obligatorisk sikkerheds briefing)
12.00: START: Danish SUP Tour + Social SUP Tour
13.00 - 15.30: Udlevering af sandwich + vand til deltagere.
13.30 - 14.30: Lodtrækningspræmier for Social SUP Tour deltagere
15.30 - 16.00: Præmieoverrækkelse for Danish SUP Tour deltagere
16.00 - 18.00: Hang around v. Den Sorte Strand og Idrætshøjskolen i Sønderborg
*OBS: Programmet er foreløbigt og kan ændre sig ift. vind- og vejrforhold.

SOCIAL SUP TOUR
Social SUP Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til sikkerheden og vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social SUP Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-).
Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være super lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.


RACE MAP
Både Social SUP Tour og Danish SUP Tour har start og mål ved Den Sorte Strand. Ruten er ca. 5 km. lang fra Den Sorte Strand, ind gennem Sønderborg by og retur til Den Sorte Strand. Social SUP Tour deltagere padler ruten 1 gang imens Danish SUP Tour deltagere padler ruten 3 gange. Se kortet nedenfor.


EVENT VENUE
Eventen har base ved IHS og Den Sorte Strand, hvor det er et mindre parkeringsareal. P-pladser ved Idrætshøjskolen kan også tages i brug. Der må ikke køres med bil helt ned til stranden. Der er offentlige toiletter ved stranden og der vil også være adgang til toiletter på IHS.FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energi goodiebag fra vores sponsor Purepower og en sandwich + vand (OBS! Hvis du tilmelder dig senere end onsdag d. 17. maj vil vi ikke kunne garantere dig en sandwich.) Forplejning udleveres ved check-in.

TEAM KONKURRENCE - DANISH SUP TOUR:
For dem der deltager i Danish SUP Tour fortsætter vi team konkurrencen i 2023, hvor du med dit team eller forening kan vinde en lækker præmie fra NSP såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver team/klub ligges sammen til en samlet score efter hvert tour stop og teamet/klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2023 vinder team konkurrencen. Det førende team vil ved hver event blive iklædt de unikke teamtrøjer.

NOTE: For at du kan blive registreret som en del af et team eller en klub er du selv ansvarlig for at du på din profil har indtastet det korrekte navn på dit team eller klub. En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2023 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT:
Når du deltager på Danish SUP Tour distancen modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøveren har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
20. maj 2023
Idrætshøjskolen Sønderborg
Friheds Alle 42
6400 Sønderborg
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.surfsup.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: viktor@surfsup.dk
13,5 km
Starter 12:01

Pris pr. deltager
Pris 335,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 12:01

Pris pr. deltager
Pris 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

29845610
viktor@surfsup.dk
www.surfsup.dk

Danish SUP Tour #2, Sønderborg

 • Idrætshøjskolen Sønderborg
 • Friheds Alle 42
 • 6400 Sønderborg
 • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere