Fredag
26. maj 2023Om Brabrand Sø halvmarathon: Løbet er connonball hvor hygge er i højsæde hvor depoterne består af slik, chips, cola, cacaomælk og vand og snak.tid er noget der går men ikke så vigtigt som hyggen er, men er du en af de hurtige for du kage før de andre.

Prisen er 90 kr.+ 15 kr. i gebyr  (vis du er medlem af Dansk halvmarathonklub givers der 25 kr. i rabat) med medalje.

Startsted Søren Frichsvej 39 8320 Åbyhøj

Rutebeskrivelse: der skal løbes 3 omgange a´7 km rute.
vi starter på Brabrandstien ved systemmatic løber ud af stien drejer til højre under de 3 broer og til højre ud af brabrandstien ud under Ringvejen til venster 2. vej og over "Andebroen" til venster igen derfter 200 m til højre igennem Kolinihaven ud til bunden og til venstre til T-krtyset og til venster igen ud under ringvej, ved motorvej forbi koncertpladsen forsætter af stien hen til de 3 broer til venstre under brorerne og til højre og sammevej tilbage til start, den tur er 7.04 og skal løbes 3 gang

DER ER INGEN TOILETTER PÅ RUTEN ELLER VED START/DEPOT/MÅL

info om løbet. Løbet er et Cannonball, men tidstagning står sportstimning for, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Der løbes på eget ansvar som bekraftes ved ved tilmelding.
 

Læs mere på løbetshjemmeside www.brabandsoehalvmarathon.dk  

Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.

 Event information
26. maj 2023
systematic
Søren Frichs Vej 39A
8000 Aarhus C
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.

Brabrand Sø Halvmarathon Pinseløbet

  • systematic
  • Søren Frichs Vej 39A
  • 8000 Aarhus C
  • Danmark