Tour de Jammerbugt - Biersted

Tour de Jammerbugt - Biersted

Information og tilmelding

Mandag
5. juni 2023

Tour de Jammerbugt – Biersted

Tour de Jammerbugt kommer til Biersted mandag den 5. juni (Grundlovsdag)!

Tour de Jammerbugt er Jammerbugt Kommunes gratis motionsløb, der i 2023 afvikles i fem forskellige lokalsamfund. Her har alle, uanset alder og konditionsniveau, mulighed for at få en aktiv bid af kommunens fantastiske lokalsamfund, når vi sammen skal gå, løbe eller cykle gennem byerne. I hver by er der startnumre, depot og medaljer til alle deltagere. For de løbende og cyklende er der endvidere tidtagning på hvert startnummer, så det er muligt at konkurrere med venner, familie eller kollegaer. Du kan deltage i så mange løb i Tour de Jammerbugt, som du har lyst til, og husk - alle løb er gratis.

I år er det kendte Moseløb i Biersted konverteret til en etape i Tour de Jammerbugt! Det betyder, at du som deltager kan forvente den samme gode stemning og motionsfest som sædvanligt til det lokale, årlige Moseløb, men i år i et Tour de Jammerbugt-format. Derfor er det også muligt at bestille mad og officielle Moseløbet T-shirts samt at donere penge til foreningen bag Moseløbet. 
Moseløbet er en forløber til Mosefest (den årlige byfest i Biersted). Det er et motionsløb, der har været afviklet siden 2013 med to hovedformål: motion og indsamling af penge til et projekt til gavn for børn og unge i Biersted. Moseløbett har bl.a. været med til at realisere opførelse af Biersted Skaterpark, multibanen, motorikbane, legeplads i “den grønne kile”, airtrack, sekskantet gyngestativ, boldens arena mv. 
I år går alt overskud fra salg af trøjer, mad, donationer samt sponsorløb ubeskåret til etableringen af et småbørnslegeområde ved hallen.

Det er også muligt at tilmelde sig på løbsdagen, men vi anbefaler at tilmelde sig her via SportsTiming inden. Hvis man tilmelder sig på løbsdagen, anbefaler vi, at man kommer i god tid.


*OBS* Startnumre udleveres fra kl. 15.00. Vi anbefaler at komme i god tid, da alle skal have startnumre inden kl. 15.45!

Program

15.00   Udlevering af startnumre
15.45   Velkomsttale, opvarmning og praktisk info
16.00   Løbsstart for alle ruter (cyklister forrest)
18.00   Lodtrækningspræmier blandt alle forhåndstilmeldte startnumre på pladsen

Hvor?

Biersted Hallen (Idrætsvej 15, Biersted, 9440 Aabybro)

Praktisk info

Der er fine parkeringsmuligheder ved hallen og ved skolen som ligger 100 m oppe ad vejen.

Start- og målområdet er ved hallen. Det kan tydeligt ses når man ankommer.

Distancer

Gåruten og løberuten er den samme 5 km lange rute. Hvis man skal løbe 10 km, løber man samme rute to gange. 
Løbet starter ved Biersted Hallen, som er et område med mange faciliteter. Her kan bl.a. nævnes motorikbane, skaterbane, multibane og legeplads. Løbet fortsætter langs Idrætsvej, der i lighed med andre veje, er pyntet med flagallé i dagens anledning. Derefter fortsætter man igennem en del af byens villakvarterer, hvorefter man kommer til “Den grønne kile”. “Den grønne kile” er et rekreativt område med plads til kultur, sport, legeplads, bål og mange andre aktiviteter. Herefter løber man igennem Elbæksmindevej, som er byens nye udstykning. Løbet ender ved tilbage ved Biersted Hallen, hvor de sidste 500 m løbes på en indrammet bane, hvor man bliver hyldet for sin præstation.

 
Den 10 km lange cykeltur er en tur på blandet underlag. Der er asfalt, cykelsti og grusvej. Ruten er meget sikker, og man skal kun krydse én vej en enkelt gang. Cykelruten fører dig langs banestien og op ad Haldagervej. Her skal du knokle dig op til Biersteds højeste punkt ved Biersted Kirke, hvorefter du kan suse ned af bakken og fortsætte til Nr. Halne. I Nr. Halne tages “bagvejen” hjem til Biersted, hvor der bl.a. cykles på grusvej. Slutteligt cykles der på den nye cykelsti fra Smalbyvej og retur til hallen. 

TOUR DE JAMMERBUGT ER SPONSORERET AF SPAREKASSEN DANMARK. VI TAKKER FOR STØTTEN!


Tour de Jammerbugt - Biersted

 Event information
5. juni 2023
Tilmelding er lukket
www.dgi.dk/tidtagning
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: morten.klingenberg@dgi.dk
5 km
Starter 16:00
5 km
Starter 16:00
2 x 10 km (20 km)
Starter 16:00
10 km
Starter 16:00

Har du spørgsmål?