Reborn Classic Family Run (Lejre) 2024

Reborn Classic Family Run (Lejre) 2024

FAQ

INFORMATIONSMAIL KOMMER SENEST ONSDAG INDEN EVENTDAGEN!

Bad/omklædning:
Der er ikke bademuligheder tilgængelige, omklædningstelte kan blive stillet til rådighed (se/hør mere i infomail før løbet)

Bagage: 
Der er mulighed for at få opbevaret tasker og jakker mv. for 20 kr. (mobilepay eller kontant) 
Reborn OCR kan ikke holdes ansvarlig for mistede/stjålne genstande og/eller tabt/stjålet bagage.

Check in:
Skal ske SENEST 20 min. før sit pågældende heat. FAMILYRUN oplyses blot navn, da der ikke er tidstagning.

Forhindringer:
Alle forhindringer har en frivillig stående. Reborn OCR kan ikke holdes ansvarlig for enhver skade forårsaget af et forsøg på at udføre en forhindring.

Foto: 
Reborn OCR forbeholder sig ret til at tage billeder af hver deltager og tilskuer til løbet. Reborn OCR forbeholder sig ret til at bruge og distribuere billeder taget til løbet. Reborn OCR forbeholder sig ret til at re-poste billeder af deltagerne på sociale medier (Facebook, Instagram osv.)

Fysisk form: 
Reborn OCR er for alle uanset fysiske niveau.

Parkering/Transport:
Det er deltagerens eget ansvar at holde sig opdateret på den trafikale situation. Reborn OCR kan ikke holdes ansvarlig for trafikale udfordringer til og fra løbet. Deltagere til Reborn OCR er alene ansvarlig for egentransport.

Pengene retur:
Det er ikke muligt, at få pengene tilbage hvis man bliver forhindret i at deltage.
Vi har ingen fortrydelsesret, og et køb er derfor bindende. Vi overflytter kun billetter hvis vi aflyser eller rykker løbsdatoen.

Påklædning:
Vi foreslår følgende: tætsiddende tøj kan være en fordel, samt trailsko. Løbere har tidligere haft erfaring med, at tynde handsker med godt greb kan være en fordel (ala. håndværkerhandsker).
Men der er intet krav om specielt tøj. 

Rute: 
Ruten kan variere i terrænunderlag. Reborn OCR kan ikke holdes ansvarlig for skader af enhver art, som er sket pga. terrænet, allergisk reaktion osv.

Tidstagning:
Der er ikke tidstagning til FAMILYRUN

Tilmelding – Ændringer: 
Tilmelding foregår via www.sportstiming.dk. Ændringer kan tilgås via Sportstiming profilen og via kvittering fra købet.

Forhindret i at deltage: 
Det muligt at overdrage/sælge sin billet til en anden. Dette skal gøres igennem www.sportstiming.dk, ved at logge på med sin profil og derefter foretage ændringen. Spørgsmål til dette rettes til Sportstiming.

Vi har ingen fortrydelsesret, og et køb er derfor bindende. Vi overflytter kun billetter hvis vi aflyser eller rykker løbsdatoen.

 

NICE TO KNOW

Sikkerhedsforanstaltninger:

  • Deltagelse i Reborn OCR sker på eget ansvar.
  • Der vil være samaritter til stede under hele løbet.
  • Reborn OCR kan ikke holdes ansvarlig for enhver skade forårsaget af et forsøg på at udføre en forhindring.

Reborns sikkerhed er i top! Til alle vores løb kommer ”Force Technology” og gennemgår, tjekker og godkender vores forhindringer. ”Force Technology” er det firma som godkender al form for kommunale legepladser, klatreparker, faldunderlag, samt står for sikkerheden i samtlige forlystelsesparker i Danmark. Reborn sætter en stor ære i at opretholde sikkerhedsstandarten til alle vores løb, og værdsætter derfor det tætte samarbejde med ”Force Technology”.