WalknRoll 2023

Information og tilmelding

Mandag
21. august 2023

Historien bag WalknRoll

WalknRoll er et nyt koncept startet af Lone Mark, Peter Sørensen og Knud Kristensen. Alle tre har længe gået med drømmen om at starte et koncept op som samler, støtter og motionerer handicappede.

Drømmen er nu blevet til virkelighed, WalknRoll er startet og det bliver for første gang afholdt i Agger d. 7. august 2017.

WalknRolls vil give alle, uanset handicap, muligheden for at gå eller rulle en tur i Thys fantastiske natur. Der bliver mulighed for at gå eller rulle flere forskellige ruter, som alle er handicapvenlige, nemlig 1,5 km, 3 km, 5 km og 7 km og  den nye rute 10 km. Tempoet bestemmer du selv, det gælder nemlig ikke om at komme først, men om at give organisationer og foreninger der støtter handicappede opmærksomhed, hvilket er Scleroseforeningen og UlykkesPatientForeningen i år 2023.

Eventet er placeret i Agger, da man her har Danmarks længste handicapsti og en fantastisk natur i Nationalpark Thy. Lone og Peter var initiativtagerne til at handicapstien blev lavet i Agger, hvor Knud åbnede den ved at være en af de første, der kørte på den.

WalknRoll er åbent for alle, om du er kørestolsbruger, gangbesværede, kvinde eller mand er ligegyldigt, bare du ønsker at gå for en god sag. 
 Event information
21. august 2023
Tilmelding er lukket
www.walknroll.dk

Deltager: Pris pr. deltager
Pris 160,00 DKK + gebyr
Deltager m. ledsager: Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Pris pr. deltager
Pris 160,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager