Stevns Klint SUP Event 2023

Stevns Klint SUP Event 2023

Lørdag
5. august 2023
Oplev magiske Stevns Klint fra vandsiden

LimeLight BoardSport Club, Stevns Roklub, Rødvig Roklub og DGI Storstrømmen arrangerer 5. august en unik ro- og paddling event ved Stevns Klint.
 

Både nye og mere erfarne SUP-padlere kan være med på den helt unikke SUP-tur langs Stevns Klint – ét af syv steder i Danmark, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Sammen nyder vi turen langs klinten, hvor man i fiskeleret kan se spor efter det meteornedslag, der udryddede dinosaurerne. Fokus er på fællesskab og naturoplevelse, ikke på konkurrence.


Arrangementet afholdes lørdag den 5. august 2023. Der er check-in for SUP-padlere fra klokken 9, briefing klokken 10.30 og start fra stranden klokken 11.

Stevns Klint SUP Event 2023 afholdes samme dag som Klintløbet, hvor roklubber fra hele landet mødes for at ro den fantastiske tur langs klinten. 

Havnen og stranden i Rødvig vil altså være fyldt med glade vandsportsentutiaster, og de lokale foreninger vil med stor fokus på sikkerhed og tryghed stå klar til at tage deltagerne med på vandet. 

Alle deltagere i Stevns Klint SUP Event får den 5. august 15% rabat på adgang til Stevns Klint Experience til både deltagere og familiemedlemmer. Dermed kan du både opleve Stevns Klint fra havet og efterfølgende høre historien om, hvad der skete for 66 millioner år siden.


Mere om Stevns Klint SUP Event 2023
Der er tale om et udpræget bredde-event, hvor fællesskabet og den gode og trygge oplevelse på vandet er i centrum. 
Deltagerne kan vælge mellem to distancer:

Rødvig - Stevnsfortet og retur på ca. 6,5 km.
Rødvig - Højerup Kirke og retur på ca. 12,5 km.

Der vil være fællesstart for begge distancer, og LimeLight vil sørge for at uddannede instruktører er klar til at guide og hjælpe deltagerne ude på vandet. 
Det er dog en forventning, at alle deltagere er trygge og bekendte ved at færdes på SUP, og der vil ikke være instruktion i teknik før eller under eventen. 


Bag arrangementet står frivilige kræfter fra det lokale foreningsliv samt sponsorer, som understøtter udvikling af vandsportsaktiviteter i Rødvig Stevns og Stevns som helhed.

PROGRAM

 
08.00 08.30 09.00 09.30 10.00 10.30 11.00 16.00
SUP Paddling Check In
LimeLight BoardSport Club
Briefing Start
Rødvig Strand
SLUT

Der er hangaround ved LimeLight BoardSport Club, Stevsm Roklub og på stranden med spisevogn og hygge hele dagen. Der kan også købes kaffe og sodavand.

SIKKERHED & PRAKTIK
Der vil være følgebåde som håndterer sikkerheden i forbindelse med arrangementet, og du vil altid kunne komme i kontakt med en følgebåd. Du er dog fortsat selv ansvarlig for at vurdere dine egne evner ift. distancer og vejrforhold.

Arrangementet afholdes uanset vejret – men blæser det så meget at arrangørerne vurderer turen langs Stevns Klint som sikkerhedsmæssigt uforsvarligt ændres ruten. Kun ved storm og lyn/torden aflyses/udskydes turen.

Parkering
Basen er stranden og området foran LimeLight BoardSport Club, Stevsn Roklub og Rødvig Roklub.

Der vil være drop-off af både, boards og udstyr på stranden og ved roklubben (lilla stiblet linje). Det er forbudt at parkere på havnen og i Rødvig Hovedgade, og du bør derfor anvende de afmærkede områder på nedenstående kort. Fra Konference & Hotel Klinten er der direkte adgang via en trappe til sandstranden og LimeLight BoardSport Club med adressen Fiskerihavnen 24, 4673 Rødvig Stevns.
Check-in til SUP Paddlere vil foregå ved klubcontainerne ved på stranden. Check-in til roere vil foregå ved Rødvig Roklub.
Der er toiletter med gratis adgang flere steder på havnen. 




Oversigtskort over ruten: 
Den blå og stiplede blå linje viser SUP-ruten, den røde linje viser ro-ruten.


Overnatning
Overnatning kan bestilles ved Klinten Konference & Hotel, Rødvig Badehotel, Rødvig Ferieby, Feriepartner med flere. Oversigt kan ses her Destination Stevns Klint.

Forplejning

Alle deltagere vil modtage en madpakke. Forplejning udleveres i check-in områderne. Det vil også være muligt at købe mad, kaffe og kolde drikke til overkommelige priser. Der er flere spisesteder i Rødvig Havn.

Samarbejdspartnere: 
LimeLight Boardsport Club er ansvarlige for arrangementet, men der er en lang række samarbejdspartnere, der gør det muligt at afholde denne dag. Det drejer sig om:

Roklubberne i Rødvig og Køge
DGI Storstrømmen 
Rødvig Fiskerihavn

Stevns Klint Expererience

Stevns Erhverv
 Event information
5. august 2023
Fiskerihavnen 24
4673 Rødvig Stevns
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dgi.dk/tidtagning
Tidtagning ved DGI Storstrømmen. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: mikkel.hoejsgaard@dgi.dk
6,5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
12,5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Stevns Klint SUP Event 2023

  • Fiskerihavnen 24
  • 4673 Rødvig Stevns
  • Danmark