Lørdag
20. januar 2024

Velkommen til Limited Winter Edition Run O’Clock 2024

Vi gentager succesen fra 2023 med en lækker gang løb, for de hardcore løbetosser, der ikke er bange for mørke, våde fødder og røde kinder!

Den 20. januar kl. 9.00 sætter de seje løbere af sted fra Vedstedskovhus ud imod Ravnkilden, hvor de løber op fra kilden og retur imod Rebild Porten for til sidst at ende tilbage ved madpakkehuset. Friske og klar til endnu en omgang – Backyard Ultra-style!

Winter Edition er et ‘backyard ultra’-inspireret løb for dem, der ikke er bange for sne, sjap, kulde og mørke.

Løbet afvikles efter ’Backyard Ultra’ konceptet, hvor ruten på 6,7 km skal gennemløbes på maks. 59 minutter og 59 sekunder. Hver klokketime starter vi forfra på en ny omgang. Det skaber en helt særlig dynamik i løbet, hvor det er ikke handler om at komme først, men i stedet om at kunne blive ved time efter time.

Den eneste pause du får undervejs er tiden fra at du kommer i mål og til næste omgang starter. Dvs. løber du omgangen på 50 minutter, så kan du flotte dig og holde 10 minutters pause inden det går løs igen.

Lidt om det praktiske

Løbet skydes i gang kl. 09.00, hvor deltagerne sendes ud på ruten, der går af skovstier, lidt singletrack og en smule asfalt – men hey til Big Dog’s Backyard Ultra starter trail-loopet også på asfalt 🙂

Der vil være ca. 130 højdemeter per omgang, ingen tekniske passager og kun enkelte trapper, der forceres opad.

I startområdet ved madpakkehuset vil der være overdækket rum, hvor deltagerne kan have deres eget depot og skiftetøj – lige ved siden af startboksen.

Der vil være et let depot med vand, energidrik, alkohol fri øl og lidt snacks, men der vil ikke være fullblown forplejning til 12 timers løb, så medbring selv energi/mad, hvis hele dagen skal bruges. Igennem løbet vil der blive sørget for lidt ekstra ved udvalgte lejligheder, det primære omdrejningspunkt er noget varmt, som fx suppe, kakao, varm solbærsaft mv.

Det får du:

Startgebyret på 350 kr dækker:

  • Et unikt memento fra løbet (måske en medalje, måske noget helt andet - men helt sikkert ikke ligesom de foregående års medalje)
  • Mulighed for at løbe op til 12 omgange, svarende til 50 miles/80 km
  • Let depot med vand, energidrik, alkohol fri øl og lidt snacks - og lidt ekstra varmt løbende igennem dagen
  • En unik løbsoplevelse i noget af Danmarks smukkeste natur
  • En godt markeret rute, hvor du skal anstrenge dig for at løbe forkert
  • Overdækket camp område med hyggelig stemning og god trail-karma
  • Toiletter
  • Naturstyrelsens vedligehold af natur og sporene

Lidt om Backyard Ultra setuppet

Et Backyard Ultra er altid 6,7 km per omgang, og man har altid en time til at løbe omgangen. Så længe man når i mål indenfor en time, så må man fortsætte, når næste omgang skydes i gang. Det er altså et rundeløb, men hvor man normalt forsætter ud på den næste omgang med det samme, så bliver man i et Backyard Ultra tvunget til at vente til næste omgang starter. Det gør at løbet har langt mere fokus på det sociale aspekt og hyggen omkring det, end på at løbe hurtigt. Og pausen? Ja den kan manbruge til at hvile benen og få lidt energi indenbords inden det går løs igen.

 Event information
20. januar 2024
Vedsted Skovhus
Rebild Kirkevej 8
9520 Skørping
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
lobetosset.dk

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Limited Winter Edition Run O'Clock 2024

  • Vedsted Skovhus
  • Rebild Kirkevej 8
  • 9520 Skørping
  • Danmark