Brabrand Sø Halvmarathon Juleløbet 2023

Information og tilmelding

Lørdag
9. december 2023



Om Brabrand Sø halvmarathon: Løbet er connonball hvor hygge er i højsæde hvor depoterne består af slik, chips, cola, cacaomælk og vand og snak.tid er noget der går men ikke så vigtigt som hyggen er, men er du en af de hurtige for du kage før de andre.

Prisen er 100 kr.+ gebyr  (vis du er medlem af Dansk halvmarathonklub givers der 25 kr. i rabat) med medalje.


Startsted: er Parkeringsplasen på hjørnet af  Søholmvej & Søskovvej, 8260 Viby J.

Rutebeskrivelse: Starten er på gros stine på den gamle hammelbane hvor vi løber forbi pakerinspladsen ud mod asfalt stien ned til trekanten til højre mod stavstrup forsætte ud af stin til vi kommer til ringvejsbro hvor der er depot under broen op af stin langs ringvej op til cykelstien ned af rampen (ikke trapper) til højre under ringvej  til venstre op til ringvejen og ned mod depotet igen (man må godt hop i depot igen) til højer ud af brabrand stien til man man kommer til Bispevej til venstre op på grosvej forbi tennis klubben hvor der også er toiletter ud til depotet/start den tur tager vi 2 gange.
link til ruten er her.
https://www.plotaroute.com/route/2446777
​​​​​​

info om løbet. Løbet er et Cannonball, tidstagning bliver gjort i sammebjede med Sportstiming, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Der løbes på eget ansvar som bekraftes ved ved tilmelding.

Læs mere på løbetshjemmeside www.brabandsoehalvmarathon.dk  

Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.

 Event information
9. december 2023
Gruspladsen
Søholmvej 80
8260 Viby J
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.

 Arrangør
Brabrand Sø Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Brabrand Sø Halvmarathon:

Brabrand Sø Halvmarathon Juleløbet 2023

  • Gruspladsen
  • Søholmvej 80
  • 8260 Viby J
  • Danmark