Billetter til salg

Der findes ingen billetter til salg

Der er indtil videre blevet videresolgt 453 billetter. Seneste: 20. april 2024

Underret mig

Hvis du gerne vil have en notifikation, når der bliver sat en billet til salg, kan du indtaste din email-adresse og få besked. Når en ny billet sættes til salg, vil du modtage en email om det.

Dette er ikke en venteliste, så selvom du modtager en email, er det ikke er garanti for, at billetten stadig er til salg.

Ved stor interesse udsendes kun notifikationer til et udvalg ad gangen, for at undgå at for mange går forgæves efter billetter der allerede er solgt.

 
Information
Her kan du finde officielle billetter sat til salg af andre deltagere, som ikke længere kan deltage i eventet.

Ved køb af en billet foretages betalingen her på siden, og pengene overføres til sælgeren derefter. Det er din sikkerhed for et sikkert køb.

Når du har betalt billetten, overføres den automatisk til dig, og den oprindelige ejer kan ikke længere bruge billetten.

Der tillægges et servicegebyr til prisen, som betales af køber.

Ved køb/salg af startnummer efter den 27/2-24 vil det ikke længere være muligt at ændre oplysningerne på leveringsadressen og det printede startnummer. Kontaktinformation mellem køber/sælger vil automatisk blive videregivet, når købet/overdragelsen er gennemført. Du kan læse mere om det her: https://www.royalrun.dk/tilmelding/koebsalg-af-startnumre
Sæt din billet til salg
Du kan sætte din billet til salg ved at finde billeten på din profil eller benytte din retselv-kode fra din kvittering.