Navigator Læsø 2024

Navigator Læsø 2024

Lørdag
27. april 2024
Navigator Læsø byder på ægte eventyr rundt på hele fantastiske Læsø. Dette event er for løbere, orienteringsløbere, ultraløbere, adventurefolket, spejdere - alle som elsker at finde vej, få store naturoplevelser, motion og nyder en venskabelig kappestrid.

Eneste hjælpemidler er kort, kompas og smartphone - du gennemfører i løb eller gang - andre hjælpemidler end dine gode ben er ikke tilladt.

Selve konkurrencen er udformet som et "pointløb". Det betyder at du selv kan vælge hvilke checkpoints du vil opsøge og i hvilken rækkefølge. Jo sværere checkpointet er at finde - jo flere point giver det. Deltageren med flest point, som gennemfører indenfor tidsrammen i klassen vil være vinderen. Det er tilladt at følges ad med andre deltagere, så meget du måtte ønske det. Se i videoen herunder hvordan du gør.



 

Hver deltager får udleveret en "kortpakke" med fysiske kort, der viser alle checkpoints og en liste der angiver hvormange point det enkelte chekpoint giver. Derudover får du en kode til smartphone Appen "GPS Orieentering" så du kan se alle chekpoints på telefonen. Desuden kan du altid se din egen placering på telefonens skærm - på den måde har du et "hjælpemiddel" der altid viser dig, hvor du er i forhold til checkpoints. Din telefon er dermed også garenti for at du ikke farer totalt vildt! I videoen herunder ser du et at de lette checkpoints på havneområdet. Husk en stærk powerbank til opladninger undervejs - Gps-appen tager en del strøm!

Lidt om hvad du skal medbringe under Navigator 6 & 10 timeres udgaven i nedenstående video:
 

 
Startafgiften indeholder, udover kort og adgang til App, forplejning ved depoter, et måltid thai-mad i mål samt drikke dertil og sidst men ikke mindst en flot medalje. Der vil desuden være en stor flot pokal til vinderne i hver klasse. En til damer & en til herrer:

Den store Navigatoroplevelse får du i hovedklasserne på 6. & 10. timer, men vi har også lavet en "Kids"-klasse på 1. time, hvor alle kan deltage og få lov at gennemføre en "Mini Navigator". I kids klassen bliver vinderne af den flotte pokal de deltagere under 15 år (pige & dreng) som får flest point. Alle kan deltage uanset alder og alle der får point modtager også den flotte medalje i denne klasse, det er blot kun børnene der kæmper om pokalen :-)
1-times klassen løber på samme måde som de store klasser, blot med et kort som er lidt lettere at læse og som kun dækker området omkring Vesterø.

Vi har lavet en aftale med Læsø Færgen så du får ½-pris på person færgebilletter. Rabatkoden modtager du i en mail, når du er tilmeldt.

Stævnecenter/Start & Mål er "Læsø Guesthouse". Det nyrenoverede guesthouse, bliver den perfekte ramme om arrangementet, med sine hyggelige terrasser og mange faciliteter. Læsø Guesthouse har lavet et flot overnatningstilbudet speceielt til deltagerne i Navigator.

2 overnatninger fra fredag til søndag med morgenmad. Frugt på værelset & drikkedunk som gave. Pris pr. person når I bor to i et dobbeltværelse - kun 1.050,- pr. person - bookes på telefon 81888707 - sig at du deltager i Navigator. (normalprisen er 1.400).

Læsø Camping har også et godt tilbud til Jer m.h.t. overnatning i gode hytter med eget badeværelse. Ring til dem på tlf. 61619949.


Al deltagelse er på eget ansvar. 

 
 Event information
27. april 2024
GuestHouse Læsø
Lærkevej 6
9940 Læsø
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
mtb9940.dk
25 km
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Pris 395,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
50 km
Starter 11:00

Pris pr. deltager
Pris 495,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
5 km
Starter 15:00

Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Navigator Læsø 2024

  • GuestHouse Læsø
  • Lærkevej 6
  • 9940 Læsø
  • Danmark