Lørdag
4. maj 2024

Velkommen til Roséløbet!


D. 4. maj 2024 lyder startskuddet til det første roséløb i Odense

En bølge af roséglæde har ramt Odense, og nu intensiveres festlighederne med det allerførste Roséløb, et enestående samarbejde mellem HCA Marathon og Rosé Festival Odense.

Den 4. maj 2024 bliver Ansgar Anlæg omdrejningspunktet for en uforglemmelig dag fyldt med motion, sjov og selvfølgelig masser af rosévin.

Siden 2018 har Rosé Festival Odense været en fast tradition, der har vokset sig større år for år. Festivalen har med 2500 årlige deltagere etableret sig som et mødested for roséelskere fra hele landet, og i år bliver det endnu mere spændende med tilføjelsen af det nye Roséløb.

Roséløber foregår naturligvis i Ansgar Anlæg.

Sådan foregår det

Deltagerne vil begive sig ud på en 5 km rute rundt om Ansgar Anlæg, og undervejs venter fire væskedepoter, hvor deltagerne kan nyde forfriskende glas rosévin. Ved målstregen fejres dagen med endnu et glas læskende rosévin. Løbet byder på en 5 km rute med et twist – et glas kølig rosévin venter for hver kilometer, hvilket gør det til en fornøjelig og afslappet begivenhed for alle.

Præmie til bedst udklædte

I tråd med Rosé Festival Odenses tradition vil det bedste roséoutfit blive kåret, og der er naturligvis magnum rosévin på højkant. Så kom i dit mest kreative og flotteste lyserøde rosé-outfit, og vær med til at hylde de lyserøde dråber.

Fokus på Det sociale og vinen

Roséløbet er designet til at kombinere motion, sjov og rosévin. Uanset om du foretrækker at gå eller løbe, er tempoet op til dig. Der er ingen tidtagning, så det handler om at nyde dagen og have det sjovt i rosévinens tegn.

 Event information
4. maj 2024
Ansgar Anlæg
5000 Odense C
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.hcamarathon.dk

 Yderligere information
Arrangør: HCA Marathon og Rosé festival Odense Kontakt: info@hcamarathon.dk

Roséløbet Odense 2024

  • Ansgar Anlæg
  • 5000 Odense C
  • Danmark