Hedeboløbet 2024

Hedeboløbet 2024

Information og tilmelding

Søndag
23. juni 2024
Hedeboløbet 2024
44. gang
23. juni 2024HEDEBOLØBET er et af Danmarks smukkeste motionscykelløb, hvor alle kan deltage. Tag naboen, familie, venner og bekendte med på denne skønne tur ned over det smukke Midtsjælland. Efter løbet kan du og dine venner hygge eller blot slappe af med levende musik, samt lidt godt at spise og drikke i mens i får snakket turen igennem. Hedeboløbet er en del af Tune Festen.

BEMÆRK: Vi havde sidste år stor succes med kupon til en grillpølse med brød, som I kan hente efter løbet ved Tunefesten i Borgerhusets have. Kuponen vil i år være en slip på selve startnummeret, så det bliver lidt lettere at holde styr på. HUSK, at I også som tidligere kan indløse startnummer til en fadøl i baren til happy-hour pris. Vi håber, at I vil tage godt imod tilbudet - ellers giv os lige et hint.

FORBEDRING: Vi havde sidste år lidt rod i skiltningen af 55km og 95 km i Havdrup. Det beklager vi selvsølgelig meget. Det bliver der STRAMMET op på i år, så I med sikkerhed kommer på den rigtige vej.


Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Alle, der fuldfører de 20 km inden for 2,5 time, 55 km inden for 4 timer og 95 km inden for 6 timer, har mulighed for at printe et meget flot diplom ud.

 
Adresse: Tune Skole Lunden, Lundegårdshegnet 9, 4030 Tune
Start og mål: Det er samme sted. Afhentning af startnumre foregår også herfra. Kom i rimelig tid inden start for afhentning af startnummer. Medbring gerne mail med tildelt startnummer.
Starttid:
95 km fra kl. 9.00
55 km fra kl. 10.00
20 km fra kl. 10.30


I vil blive sendt afsted i hold á 25 deltagere, som sendes af sted med 5 min. interval. Det er et krav fra politiet, at vi ikke har for store grupper på ruten, da vi er et motionsløb uden regulering af trafikken.
 
Tidtagning: HEDEBOLØBET har elektronisk tidtagning med éngangschip.
Tidtagningen er INDIVIDUEL. Dvs. om du er i første eller sidste startgruppe kan du stadig blive den første. Din tid starter når du passerer startlinjen og stopper når du rammer mållinjen.

Chip er en lille label, som bliver sat på højreside af din Cykelhjelm, det er derfor VIGTIGT, at du huske din hjelm ved afhentning af startnummer.
Depoter: Der er depoter på alle ruter.

20 km har to depoter med saft
55 km har ét med saft og ét med saft, frugt
95 km har det samme som 55 km + ét mere med saft, frugt

Der er vand og saft når kommer i mål. Samt, grillpølse med brød via slip på startnummer og mulighed for en fadøl til happy hour pris på Tunefestens område i borgerhusets have til venstre for start/målområde.
Service: Sørg for selv at have lidt lappegrej og værktøj med, da vores vogne primært samler skilte ind efter sidste rytter.
Ruter: Alle ruter er godt markeret med gule skilte, samt mange flagposter ved farlige sving og trafikkerede veje.
Parkering og omklædning: Der er meget begænset med parkeringspladser ved selve startområdet, men massere af parkering ved vores sportshaller på Tunehøj (for enden af Tune Parkvej). Herfra har du en lille rulletur på ca. 1,5 km. Vi anbefaler, at du parkerer her for at mindske kaos i startområdet.
Info: Tilmelding er bindende, og startgebyret refunderes ikke ved evt. udeblivelse.
Regler: Deltagelse sker på eget ansvar og færdselsreglerne skal overholdes. Brug cykelstier langs de store landeveje/hovedveje, så vi ikke bliver uvenner med den øvrige færdsel.

CYKELHJELM ER OBLIGATORISK

Husk Lappegrej og pumpe, hvis uheldet skulle være ude.

Der er gratis deltagelse for børn under 12 år, hvis du skal tilmelde et barn, så kontakt os.

Mangler du yderligere oplysninger eller har spørgsmål, så se mere på vores hjemmeside, skriv eller ring. Du finder vores kontaktinformationer herunder.
 Event information
23. juni 2024
Tune Skole Lunden
Lundegårdshegnet 9
4030 Tune
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 22. juni 2024 23:59
www.tunefest.dk
95 km
Starter 09:00

Voksen: Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Barn: Pris pr. deltager
Pris 0,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
55 km
Starter 10:00

Voksen: Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Barn: Pris pr. deltager
Pris 0,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
20 km
Starter 10:30

Voksen: Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Barn: Pris pr. deltager
Pris 0,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Hedeboløbet 2024

  • Tune Skole Lunden
  • Lundegårdshegnet 9
  • 4030 Tune
  • Danmark