Copenhagen SUP

Copenhagen SUP

Lørdag
21. september 2024
For English, click on the flag at the top right. 
Copenhagen SUP er et stand-up paddle-løb, for både begyndere og øvet! Tag med på en rejse gennem Københavns charmerende kanaler og prøv VM-langdistanceruten, alt imens du oplever stemningen fra Copenhagen Paddle Festival med festzoner og VM-atmosfære fra ISA World SUP & Paddleboard Championship 2024.

Copenhagen SUP finder sted midt i København og begynder ved den imponerende Sorte Diamant. Ruten fører dig gennem de smukke kanaler i Christianshavn og forbi Christiansborg – den samme rute, som verdenseliten vil konkurrere på senere på dagen. Men hvis dette virker overvældende, behøver du ikke at bekymre dig, for ved Copenhagen SUP kan du vælge mellem to ruter: "Fun Explore" og "Pro Explore."

"Fun Explore" er den kortere rute på under 5 kilometer, hvor du padler VM-ruten én gang og har tid til at nyde stemningen fra Copenhagen Paddle Festival, når du passerer festzonerne og deler øjeblikke med fællesskabet. Hvis du derimod ønsker at udfordre dig selv og virkelig sætte fart på VM-ruten, har du også mulighed for at paddle to omgange på "Pro Explore"-ruten. Her kan du give den gas mod uret eller måle kræfter med dine nærmeste konkurrenter på SUP-boardet. Vi ser frem til at byde alle velkommen på vandet, hvad enten du er på et oppusteligt SUP-board eller et hard-board.

Ruter:

  • Fun Explore: Til begyndere og dem, der ønsker at nyde stemningen og fællesskabet på vandet. (Scroll til bunden for at se definitionen af en begynder.)
  • Pro Explore: For øvede og professionelle, der vil udfordre sig selv og konkurrere.

For Copenhagen SUP gælder det, at du automatisk i forbindelse med din tilmelding vil blive placeret i en af følgende alderskategorier (OBS: Alle mandlige deltagere (uanset alder) tæller automatisk med i Open og alle kvindelige deltagere (uanset alder) tæller automatisk med i Women:
  • Junior Boys u. 18
  • Junior Girls u. 18
  • Open (herrer)
  • Women
  • Master Men +40
  • Master Women +40
  • Grandmaster Men +50
  • Grandmaster Women +50

Copenhagen Paddle Festival & VM I SUP & Paddleboard

Copenhagen Paddle Festival afholdes fra 16.-22. september 2024 og inkluderer VM i SUP og Paddleboard. Festivalen byder på spændende konkurrencer blandt verdenseliten, underholdning, aktiviteter med et bæredygtigt fokus, og det er gratis at deltage.
For yderligere oplysninger, besøg hjemmesiden: www.copenhagensup.com.

Priser

Early bird-pris: 335 DKK (indtil 1. april)
Early bird-pris 2: 399 DKK (indtil 5. juni)

Standardpris: 449 DKK

Medlemsrabat for Surf & SUP Danmark medlemmer på 75 DKK
Medlemsrabatten kan opnås, hvis du enten er medlem af en forening under Surf & SUP Danmark eller er registreret som individuelt medlem af forbundet (koster kun 150 kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på surfsup.dk, når du har et medlemskab, og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening, bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.
Vil du være medlem, læs mere her: https://surfsup.dk/bliv-medlem
 

Hvad får du?

  • Deltager-t-shirt fra Danish Endurance.
  • Energibar fra Rawbite.
  • Præmier til de hurtigste og lodtrækningspræmier til de heldige.
  • Fotograf, der skyder billeder under hele eventet.
  • Underholdning på ruten.
  • Paddle VM-langdistanceruten før de professionelle.
  • Sikkerhed: Følgebåde, spottere & livreddere under løbet.
  • En masse fede fællesskaber.
 

Vi har teamet op med Mindzone.

Når du tilmelder dig Copenhagen SUP er du samtidig med til at støtte foreningen Mindzone, hvis mission er at styrke børn og unges trivsel gennem fællesskab og succesoplevelser. Mindzone arbejder for at sidestille mental sundhed med fysisk sundhed og udbyder mental styrketræning for alle 10-19-årige. Gennem en kombination af mentale og fysiske aktiviteter, bliver deltagerne til Mindzone klogere på dem selv, bedre til at stå ved dem selv og se deres stærke sider. Alle har ret til et godt selvværd!
Vi støtter med 10.000 kr. + 15 kr. pr. solgte billet. – Du får også muligheden for at støtte yderligere, når du tilmelder dig.

Program

Fredag den 20. september:
(KOMMER): Check-in & MÅSKE mulighed for boardaflevering
19.00 – 19:30: Valgfri fysisk briefing/surfers meeting med mulighed for at stille spørgsmål.

Lørdag den 21. september:
06.30 – 08.30: Board drop-off-zone åbner.
07.00 – 08:30: Check-in
09.30 -: Start, fællesstart for både Fun Explore & Pro Explore
12.00-: Cut-tid, alle skal forlade vandet.
Ændringer kan forekomme*

Praktisk information

Udover allerede beskrevet information vil deltagerne få tilsendt en guide i juni måned med al praktisk information.

Race map

Både Fun Explore & Pro Explore padler man på VM i langdistanceruten, derfor er havnen spærret af i denne periode også. Start og mål ved Søren Kierkegaards Plads. Det er en fælles start for begge ruter, hvor man starter med at padle mod nord mod Broensgadekøkken, herfra padler man gennem Christianshavn Kanal mod Cirkelbroen (som også indgår i logoet). Herfra padler man gennem start til den sydlige indgang til Frederiksholms Kanal for at følge ensretningen hele vejen rundt. Når man passerer Kayak Bar, skal man dreje til højre ned mod mål, hvis man padler på Fun Explore-ruten, for så at padle i mål. Hvis man derimod padler Pro Explore, drejer man til venstre for at gentage ruten, man netop har padlet, for så at dreje til højre ved Kayak Bar, når man passerer den for anden gang, for så at padle i mål ved Søren Kierkegaards Plads. Der vil derudover være forskellige underholdningszoner ved Broensgadekøkken, Christianshavns Torv og Højbros Plads, derudover vil der også være andre zoner, der spiller på elementerne lyd og lys.

Fun Explore

Denne rute padler man en enkelt omgang på VM-langdistanceruten, derfor, første gang man passerer Kayak Bar, padler man i mål ved Søren Kierkegaards Plads.

Pro Explore

Denne rute padler man to omgange på VM-langdistanceruten, derfor padler man til højre ud på en ny omgang første gang man passerer Kayak Bar, og til venstre anden gang, for så at padle i mål.

Event venue

Venue er ved Søren Kierkegaards Plads, ved siden af Den Sorte Diamant. Ud for denne plads vil start- og målstregen være placeret. Derudover vil der være mulighed for omklædning og opbevaring af board før og efter racet i en begrænset periode med tilhørende board drop-off-zone ved Slotsholmsgade. Vejen, der løber gennom venue, er spærret af hele lørdagen, som også er tilfældet med havnen. Der vil komme yderligere information i forhold til boardhåndtering og transport til og fra venue, dette skyldes, at der er nogle detaljer, der mangler at falde på plads.

Forplejning

Alle deltagere modtager en energibar fra Rawbite, derudover vil der være vandposter rundt omkring pladsen til at opfylde dunken. Der vil være mulighed for at købe mad fra forskellige foodtrucks på pladsen.
 

Tilmelding af klub, gruppe eller firma

Når du skal tilmelde en gruppe til Copenhagen SUP, kan du gøre dette på forskellige måder:

Tilføj flere deltagere (under 20 deltagere)
Er I for eksempel en mindre klub, familie eller en mindre gruppe, kan I blot tilføje ekstra deltagere.Når du opretter din egen tilmelding, har du mulighed for at trykke ”Tilføj endnu en tilmelding” allerede på første side i tilmeldingssystemet. Du vil derved få mulighed for at udfylde alle informationer for den eller de ekstra deltagere. Du kan tilføje op til 25 personer pr. ordre. Til sidst betaler du samlet.
Gruppetilmelding (Flere end 20 deltagere)
Individuel betaling i gruppen:
Hvis I er en større gruppe, der vil tilmelde jer samlet med individuel betaling, skal I tilmelde jer enkeltvis og sørge for, at alle angiver samme holdnavn.

Fælles eller delvis fælles betaling for gruppen:
viktor@surfsup.dk, hvis I ønsker en af de to følgende muligheder:
  1. Samlet betaling:
    Ønsker I at tilbyde jeres kolleger, medarbejdere, hold eller andet, at de frit kan købe et startnummer på jeres regning, har vi mulighed for at samle alle tilmeldinger på en faktura til jer med fast tilmeldingsfrist. 
  2. Rabat:

Ønsker I at kunne give jeres deltagere en form for rabat på deres tilmelding, vil vi kunne udarbejde en rabatkode til jer, som I kan sende ud. Efter aftalt tilmeldingsfrist vil vi kunne sende en samlet faktura til jer for den rabat, I har givet jeres til deltagere.
Rabatten kan angives som procentsats pr. tilmelding, fast tilskud pr. tilmelding eller fast pris.

Jeres regning bliver faktureret ud fra antal tilmelding i forhold til valgte rabatordning.


Hvad er en begynder?

En begynder på SUP er en person, der måske har prøvet det et par gange, men ikke har regelmæssig erfaring. Du behøver ikke at have teknikken helt på plads – det vigtigste er din vilje til at lære og have det sjovt!
  • Er du i tvivl om du er god nok til at deltage?
  • Bliver du skræmt af ordet SUP race?
  • Kan jeg deltage på et oppusteligt board? JA!
Hvad er minimumskravet?
Vores rute 'Fun Explore' strækker sig over 5 km og er den mest tilgængelige af de to ruter. Du skal kun padle en enkelt omgang, og det skal du kunne gøre på 2 timer & 30 min. Det giver dig hele 30 minutter til at padle en kilometer – med en gennemsnitsfart på 2 km/t. Til sammenligning går de fleste af os med en fart på 4-5 km/t. Så hvis du allerede har prøvet SUP et par gange og kan padle stille og roligt rundt – og tilbringer det meste af tiden stående på boardet (vi flader alle i vandet nogle gange) – så er du allerede godt på vej!
Stadig i tvivl? Ingen problem! Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder, før du deltager i Copenhagen SUP, kan du tilmelde dig vores mailingliste her. Vi vil holde dig opdateret med træningstilbud og give dig alle de tips og tricks, du har brug for for at blive klar til eventet. Skriv dig op her – og tag det første padletag mod en uforglemmelig oplevelse!

Deltagerbetingelser

 Event information
21. september 2024
Søren Kierkegaards Plads
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 20. september 2024 23:59
copenhagensup.com
5 km
Starter 09:30

Pris pr. deltager
Til og med 31. mar 2024 335,00 DKK + gebyr
Fra 1. apr 2024 / Efter 200 tilmeldinger 399,00 DKK + gebyr
Fra 5. jun 2024 449,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager
9 km
Starter 09:30

Pris pr. deltager
Til og med 31. mar 2024 335,00 DKK + gebyr
Fra 1. apr 2024 / Efter 200 tilmeldinger 399,00 DKK + gebyr
Fra 5. jun 2024 449,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 16,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Copenhagen SUP

  • Søren Kierkegaards Plads
  • Søren Kierkegaards Plads 1
  • 1221 København K
  • Danmark