Pigefodbold workshop i mentaltræning

Pigefodbold workshop i mentaltræning

Information and registration

Sunday
28 April 2024
Pigefodbold workshop i mentaltræning
Mentaltræningsworkshop for pigefodboldspillere i alderen 13-18 år, med Brøndbyspiller Julie Tavlo Petersson og performance psykolog Melissa Elveberg.

Workshoppen er til dig, der gerne vil klædes bedre på til den mentale del af at spille fodbold, og trives bedre i det konkurrencemiljø, du møder i fodbolden.

I workshoppen vil du lære:
- Hvordan du bedre håndterer præstationspres.
- Håndtering af nervøsitet
- Hvordan du kommer videre fra fejl.
- Håndtering af overtænkning.
- Mentaltræningsøvelser.

Du vil i workshoppen få råd og praktisk erfaring fra tidligere landsholdsspiller og Brøndbyspiller Julie Tavlo Petersson, som har 20 års erfaring med elitefodbold i Danmark og Spanien. Julie er desuden uddannet skolelærer, og er aktuelt sportslig leder for pigefodbold i Fremad Valby. Du vil også få konkrete redskaber og metoder fra den erfarne psykolog og sportspsykolog Melissa Elveberg. Melissa har erfaring med atleter inden for en lang række sportsgrene, og hjælper unge og voksne eliteatleter med at løse de udfordringer, der står i vejen for deres præstationer, samt med optimering af performance og mentaltræning.

Workshoppen er henvendt til piger i alderen 13 til 18 år, og tager udgangspunkt i de situationer og udfordringer, I har mest brug for at håndtere.

Dato og tid: søndag d. 28. april kl. 13.00 til 16.00.
Der vil blive serveret snacks og drikkevarer.
 
 Event information
28 April 2024
Bevægelseshuset Fremad Valby
Julius Andersens Vej 8
2450 København SV
Denmark
Registration closes 21 April 2024 23:59
www.performancepsykolog.dk