Femina Kvindeløb - Fredericia 2012

Information og tilmelding

Søndag
3. juni 2012

Kære deltager i FEMINA Kvindeløb 2012

Det glæder os at byde dig velkommen til FEMINA Kvindeløb 2012 i Fredericia, hvor vi igen i år byder på løb, hygge og masser af inspiration. Aktiviteterne for dagen er endnu ikke fastlagte, men så snart der foreligger et koncept og et program, opdaterer vi selvfølgelig i henhold dertil. På vores website femina.dk/loeb kan du læse meget mere om, hvad du ellers kan opleve på stævnepladsen, ligesom du kan finde vores løbeskole, tips og vores løbeplanner, hvor FEMINAs ruter er indlagt. På websitet finder du også praktiske informationer om løbet.

FEMINA Kvindeløb i Fredericia afholdes søndag d. 3. juni kl. 11.00 i Hannerup, Hannerup Engvej 1, 7000 Fa.

Venligst check dit startnummer på Sportstimings hjemmeside og oplys dette ved afhentning af dit personlige startnummer og tidtagningschip.

Afhentning af startnumre og eftertilmelding foregår i stævneområdet på løbsdagen fra kl. 09.00 – 10.45.

 

Mere info om FEMINA kvindeløb findes på www.facebook.com/feminakvindeloeb, hvor man kan finde konkurrencer og andet spændende indhold.

Tidstagningschippen i brevet bliver brugt til at registrere din tid. Derfor er det vigtigt, at du fastspænder den godt i snørebåndet på din ene sko. Chippen skal efterfølgende afleveres i en af de opstillede spande, erstatningspris er 200 kr./chip! Du kan dagen efter løbet finde din løbetid på femina.dk/loeb.

Startnummeret placerer du på forsiden af din løbetrøje til løbet. Startnummeret bruger du også til at få udle

 Event information
3. juni 2012
Madsby Legepark

Danmark
Tilmelding er lukket

 Yderligere information

Har du spørgsmål?