Xtreme Mandehørm 2015 - Slagelse

Information og tilmelding

Lørdag
3. oktober 2015

Mulighed for eftertilmelding på dagen!

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm standard billet til kr. 525,- Fra den 1.6.2015 er prisen kr. 575,-
  2. Xtreme Mandehørm - Aktiv Træning standard billet til kr. 525,-  + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement. Fra den 1.6.2015 er prisen kr. 575,-  

* Efter de 2 gratis Aktiv Træning magasiner fortsætter du i et løbende abonnement, som kan opsiges når som helst. Læs mere om Aktiv Træning tilbuddet her.

 

Vigtig information

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

 

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Sprintergruppen
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra ”sprintergruppen” som er gruppe 3 i Slagelse . Opgiv din hurtigste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste får du og dit hold startnummer til sprintergruppen.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede sponsorpræmier fra bl.a. Adidas, Løbeshop.dk, Club La Santa, Sne & Snö, Aktiv Træning o.a.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på

 Event information
3. oktober 2015
Slagelse

Danmark
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidræt Slagelse


 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

krp@slagelsefirmasport.dk
http://www.mandehorm.dk