Griseløbet - Forår 2012

Information og tilmelding

Søndag
25. marts 2012
Løbene afvikles forår og efterår - næste gang søndag, den 25. marts 2012.
 
Du kan vælge mellem tre distancer: 5 km, 10 km eller 21,095 km (½-marathon). Alle ruter starter og slutter ved Rundforbi Stadion. 10 km og ½-marathon er DAF opmålte.
 
Efter løbet er der gode omklædningsfaciliteter og sauna i Rundforbihallen. 
 
Der vil også være mulighed for at få et par gode tilbud med hjem fra Løberen i Lyngby. I stadioncaféen kan du købe mad og drikke, så tag familien med til en spændende dag.
 
LØBEREN, official partner til GRISELØBET (www.loberen.dk
 
Startsted og omklædning
Rundforbi Stadion, Egebækvej 118, Nærum. Omklædning, sauna og bad i Rundforbihallen. HUSK DAF's regler vedr. reglementeret klubdragt - gælder kun klubløbere under DAF.
 
Udlevering af startnumre
Udlevering af startnumre finder sted på løbsdagen fra kl. 9.00 i Rundforbihallen. Bemærk venligst, at der ikke udsendes løbsnumre/yderligere information inden løbet.
 
Efteranmeldelse
Efteranmeldelse kan foretages indtil en halv time før start i Rundforbihallen mod et ekstragebyr på 30 kr.
 
Forplejning
Der er væskedepoter med vand og MAXIM sportsdrik for ca. hver 5. km - samt i målområdet. Udover væske er der frisk frugt i målområdet.
 
Præmier
Der vil være præmier til de tre hurtigste M/K på alle tre distancer. Desuden vil der være lodtrækningspræmier. Se listen i Rundforbihallen efter løbet. Præmierne skal afhentes samme dag.
 
Vi registrerer brutto- og nettotider. Vinderne er nr. 1, 2 og 3 i mål (bruttotider).
 
Præmier til de bedste børn
På 5 km ruten er der indlagt en børneklasse. De tre bedste piger og de tre bedste drenge (født i 1998 eller senere) vil modtage præmier.
 
Drikkedunk til alle piger/drenge (født i 1998 eller senere), der løber 5 km.
 
Transport og parkering
Kommer du i egen bil, er der et begrænset antal parkeringspladser ved Rundforbihallen og langs Egebækvej. Vi henviser til parkeringspladserne ved Nærum Posthus, Nærumvænge Torv og Nærum Gymnasium, som alle ligger 1000-1500 m fra starten.
Den lille p-plads, der ligger lige over for indgangen til stadion, må IKKE benyttes, da det er privat område - og parkering er kun for Rundforbiparkens beboere.
 
Tager du Grisen (lokaltoget) til Nærum Station, er der ca. 2 km til Rundforbi Stadion, eller du kan tage buslinie 194 direkte til Rundforbi. Se i øvrigt www.rejseplanen.dk for yderligere information.
 
 
 Event information
25. marts 2012
Rundforbihallen

Danmark
Tilmelding er lukket
www.griseloebet.dk
21 km
Starter 10:30
10 km
Starter 10:50
5 km
Starter 10:40

 Yderligere information
Henvendelse om løbet:
griseloeb@snikatletik.dk

Hjemmeside:
www.griseloebet.dk


Har du spørgsmål?