Prison Break MTB 2012

Information og tilmelding

Fredag
4. maj 2012

 

Something is about to break out!

Den 4. maj 2012 danner det tidligere statsfængslet i Horsens ("Fængslet") ramme om et et historisk MTB løb. I anledning af at Giro d' Italia kommer til Danmark kick-starter Horsens MTB Prison Break 4 fantastiske Giro-dage i Danmark omkring Horsens og Herning.

Are you ready for the ultimate escape? "Fængslet" sætter scenen for dette unikke MTB race for både den øvede og hard core MTB´er over urban freak´en til begyndere og børn. Alle kan være med på flugten. Escape ruterne er fede i sig selv med masser af udfordringer for alle niveuaer, men start og målområdet i fængselsgården giver løbet et helt ny historisk dimension. Vi garanterer at du kommer i humør til at flygte.

Tilmeldingen er åben med et begrænset antal pladser. Vi regner med at der kommer prisoners fra Norge, Sverige, Tyskland, Polen, Holland og Belgien samt selvfølgelig Danmark.

Uanset om du går efter Marathon Escape (85 km), Urban Escape (35 km) eller Kids/beginners Escape så er det nu du skal frem i sadlen. Så kom i gang med at rumstere med kæderne, spred rygtet, kom op på den store klinge og vær en af de 1.600 der bryder ud af fænglset inden det er for sent.

Find info om Horsens MTB Prison Break her på hjemmesiden eller kontakt vores race office:

Horsens MTB Prison Break
+45 2924 6585
mtbprisonbreak(addd)gmail.com

Keep up if you can...

 

 

 Event information
4. maj 2012
Horsens

Danmark
Tilmelding er lukket
www.mtbprisonbreak.dk
Starter 10:30
38,5 km
Starter 10:00

 Yderligere information
Hjemmeside
www.mtbprisonbreak.dk

E-mail
mtbprisonbreak@gmail.com

Telefon
+45 2924 6585


 Arrangør
Rico / MTB

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Rico / MTB:

+45 2924 6585
mtbprisonbreak@gmail.com
http://www.mtbprisonbreak.dk