9. juli 2016 -
10. juli 2016

Triathlonweekend i Aalborg

I weekenden 9.-10. juli 2016 arrangeres triathlonfest i Aalborgs vestby. Denne triathlon-weekend kommer til at bestå af kvart jernmand lørdag samt halv jernmand søndag. Halv jernmand kan gennemføres individuelt eller som et stafethold.

Aalborg Triathlon afvikles for femte år i træk, men for første gang afvikles de to distancer over to dage i den samme weekend. Det er dermed muligt for f.eks. både mand og kone at deltage i triathlon samme weekend, også selvom man ikke ønsker at deltage på samme distance. Hvis du ved samme ordre tilmelder en atlet på Kvart og en anden på Halv Jernmand  får du rabat på 200 DKK. Del budskabet og gå flere sammen og mød op i flok i Aalborg.

Aalborg Kvart Jernmand (lørdag) er et arrangement som giver plads til atleten der ønsker at prøve triathlon-sporten for første gang, såvel som den erfarne atlet der vil give fuld gas på distancen.

Aalborg Halv Jernmand (søndag) er for atleter på alle niveauer. De bedste atleter konkurrerer i elite-feltet, mens motionister deltager i Age-Groups, hvilket gør det muligt at vinde sin aldersgruppe.

Halv Jernmand Stafet. Her har du mulighed for at opstille stafethold. I triathlon gennemfører den enkelte atlet 3 forskellige sportsgrene (svømning, cykling og løb) i den samme konkurrence. Dette kan du nu være med til at lave om på. Ved Aalborg Triathlon Halv Jernmand er der mulighed for at fordele præstationen på to eller tre deltagere. Der konkurreres i klasserne Herre, Dame og mix-klassen hvor der er præmie til 1, 2 og 3-pladsen i hver kategori. Gå sammen med gode kollegaer, familie eller venner og få en sjov og krævende oplevelse d. 10. juli 2016.

Aalborg Triathlon har etableret sig som et af de største triathlonstævner i Danmark. Konkurrencerne afvikles i de smukke omgivelser ved Nordens Kridtgrav i Aalborgs vestby. Den rolige kridtgrav giver optimale forhold for en god og sikker svømning, uanset vejr og vind. Cykelruten er en flot og varierende rute med både højdemeter, tekniske passager samt lige stykker hvor høj fart kan opnås på den 45 km lange rute. Det afsluttende løb sker på en rundstækning på lidt over 5 km, rundt om stævneområdet. På hver runde løbes der forbi skiftezonen, hvilket skaber en perfekt stemning for både atleten såvel som tilskuerne, inden der afslutningsvis løbes i mål på den stemningsfyldte stævneplads. I mål vil der vente en medalje der symboliserer dagens hårde anstrengelser.

 

Det er et stævne hvor atleten bliver sat i fokus til en fantastisk udfordring. Der bliver kælet for atleten fra start til slut. Dette sker i form af de bedst tilgængelige energiprodukter, et hav af officials der guider atleterne igennem stævnet samt DJ i stævneområdet. Efter løbet kan atleterne nyde en lækker after race menu i madteltet.

Mere information om tilmeldinger og stævnet generelt findes på www.aalborgtriathlon.dk samt på www.facebook.com/aalborgtriathlon

Se en video om stævnet YouTube

Priser:

 

15/9-15 – 31/1-16

1/2-16 – 31/5-16

1/6-16 – 4/7-16

5/7-16 – 9/7-16

Kvart Jernmand

550

750

900

 

Halv Jernmand

1000

1250

1250

2000

Stafet - ½ Jernmand 

2000

2500

2500

4000

Bemærkning

Modtager t-shirt

Modtager t-shirt

Ingen T- shirt

Ingen T- shirt

Deltagere som ikke er medlem af en Dansk Triatlon Klub og ønsker at køre stævnet skal tilkøbe en eventlicens ved Dansk Triatlon Forbund. Dette sker i forbindelse med tilmeldingen og gælder både Kvart og Halv Jernmand.

Refundering:

Du har mulighed for at få refunderet din tilmelding efter følgende satser (uden behov for tilkøb af afbestillingsforsikring).

  • 75% af startgebyret før 31. januar.
  • 50% af startgebyret før 14. maj.
  • Ingen refundering af startgebyret fra 15. maj og fremefter.

Såfremt du ønsker ændring af valgt distance har du mulighed for at skifte distance mod et administrationsgebyr på 100 DKK. Ved skift fra Kvart til Halv Jernmand skal du også betale prisdifferencen.

Afmelding eller ændring sker ved at gå til følgende afbestillingsside.
 
Overdragelse af startnummer er ikke tilladt. Vi gør opmærksomme på at der skal fremvises gyldigt ID ved afhentning af startnummer.
 

Deltagerbetingelser:

Stævnet afholdes efter Dansk Triathlon Forbunds (DTriF) regler. Det er deltagerens ansvar at kende reglerne der kan findes på  Dansk Triatlon Forbunds hjemmeside.

Deltagelse i stævnet sker på deltagerens eget ansvar. Arrangøren og samarbejdspartnere kan ikke pålægges noget ansvar.
Deltageren har ansvaret for at være rask og i god fysisk form og træning til forsvarlig deltagelse i stævnet.
Deltagerne skal forvente at våddragt er påbudt. Tilladelsen til brug af svømmeområdet betyder at der kun svømmes uden 
våddragt, hvis vandtemperaturen overskrider maks. grænserne som er 20 grader for elite og 23 grader for age group.

Deltagelse i stævnet er forbundet til den tilmeldte person og kan ikke overføres til andre. Enhver deltager skal personligt
møde op til registrering og cykel check-in.

Arrangøren kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af befaling fra myndigheder eller force majeure som naturkatastrofe eller lignende. I tilfælde af uforudsete forhold der kan gøre afviklingen af stævnet uforsvarligt, kan arrangøren vælge at udskyde stævnet, ændre ruterne og/eller ændre ruternes distancer.

Alle deltagere skal have gyldig triathlon-licens på stævnedagen. Det er deltagerens ansvar at kunne fremvise dokumentation for gyldig licens.
En eventuel ugyldig licens vil medføre merbetaling.

I startgebyret er inkluderet deltagerafgift af 100 kr,- som betales til Dansk Triatlon Forbund.

Ved køb af eventlicens er dette et mellemværende mellem køber og Dansk Triatlon Forbund. Læs mere på forbundets side.

Inden stævnets afholdelse offentliggøres en Athlete Guide med regler og retningslinier for stævnet. Alle deltagere er forpligtet til at læse denne guide.

Arrangøren forbeholder sig retten til at benytte foto og tv optagelser osv. med stævnets deltagere i forbindelse med markedsføring.
Ved accept af disse betingelser er der givet samtykke til at der tages foto m.m.

Se mere informationer om Aalborg Triathlon på www.aalborgtriathlon.dk
 Event information
9. juli 2016
10. juli 2016
Beatesmindevej 49
Aalborg
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
aalborgtriathlon.dk

 Yderligere information


Guld sponsorer:I samarbejde med:
Arrangør:Aalborg Triathlon - 2016

  • Beatesmindevej 49
  • Aalborg
  • Danmark

Har du spørgsmål?