Djævlebakkeløbet

Information og tilmelding

Søndag
11. oktober 2015

Djævlebakkeløbet 2015 med RunningWild
- en WILD udfordring for hele familien

 

Djævlebakkeløbet (for voksne)
Djævlebakkeløbet er et socialt løb med plads til alle. Distancen er naturligvis djævlens tal  - 6.66 km. – ruten er smuk og afvekslende og undervejs skal Djævlebakken forceres hele to gange. Er man en kende tung bagtil, kan det ikke udelukkes at selveste djævlen griber ind med en hjælpende hånd eller måske snarere en trefork. Der er mulighed for at deltage i fortræning seks søndage op til løbet.

 

Børneløbet
Børneløbet er 1500 meter langt og vil forløbe på en anderledes og underholdende rute med ildspyende gøglere og (næsten) ufarlige børnedjævle. Og naturligvis er der medaljer til alle børneløbere. Der er ikke tidstagning på børneløbet

 

Råhygge midt i naturen
Efter løbet er der stort fælles kagebord, hvor Årets Djævlekage 2015 kåres. Går man efter den eftertragtede titel medbringes et smækkert djævelskab af en kage til glæde for store som små.

 

På hyggepladsen er der masser af sjove aktiviteter med alt fra forhindringsbane, til snobrødsbagning og forskellige sjove konkurrencer.

Der er mulighed for at købe økologisk kaffe, the og kakao hos Aekvatorkaffe for kun 15,-. Desuden uddeles lækker økologisk frugt og en dejlig kold vand til alle løbere.

 

Startnummer udlevering

Det er også muligt at afhente startnummer på dagen i info teltet fra kl 12.  

 

"Der er nu lukket for online tilmelding, men du kan tilmelde dig på dagen kl 12-13.15 (børneløb) og 12-13.45 (voksenløb)."

 Event information
11. oktober 2015
Tilmelding er lukket
www.runningwildaarhus.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: runedarling@hotmail.com
6660 meter
Starter 14:06
1500 meter
Starter 13:30

 Yderligere information
Arrangør:
RunningWild

Herluf Trollesgade 7D, 1.th

8200 Aahus N

Tlf: 29725751

Email: runedarling@hotmail.com

Sponsor: