Red Bull Rævejagt 2016

Red Bull Rævejagt 2016

Information og tilmelding

7. oktober 2016 -
8. oktober 2016

TILMELDINGEN ER ÅBEN INDTIL 5. OKTOBER 23:59

Red Bull Rævejagt vender tilbage til Rebild Bakker!

Lørdag d. 8. oktober slippes MTB-verdensmesteren Simon Andreassen atter løs i en intens jagt på 450 ryttere i Rebild Bakker og Rold Skov.

Med en verdensmester i topform, en ny specialdesignet XC-rute og endnu flere ryttere end sidste år, bliver der med garanti fart over feltet, når Red Bull Rævejagt vender tilbage til Triatland i Rebild Bakker og Rold Skov d. 8. oktober 2016.

Følg med på Facebook her:  https://www.facebook.com/events/607915842705000/

Red Bull Rævejagt vender op og ned på den klassiske Hubertusjagt

Hesten er nemlig udskiftet med en af ”jern”, og under selve jagten er det jægerne, som bliver jagtet af ”ræven” i form af MTB-verdensmesteren Simon Andreassen.

Løbet sættes i gang ved en infernostart. Kort tid efter starten, sætter ræven, Simon Andreassen, af sted på den ca. 12 km lange rute for at jagte alle deltagerne. Herefter gælder det for deltagerne om at komme i mål, uden at blive overhalet af Simon. Podieplaceringer og eventuelle præmier er eksklusiv rævens placering. Der vil være tidstagning på alle deltagere. Ruten er i år designet til en XC cykel, og har indlagte obstacles undervejs – det anbefales derfor at tilpasse sit udstyr herefter. Bemærk at løbsarrangøren har ret til at nægte adgang til Red Bull Rævejagt, hvis det vurderes, at cyklens stand ikke er af en egnet standard til XC.

Løbet arrangeres i samarbejde med Naturstyrelsen & Triatland Rebild
Læs mere om MTB mulighederne i Rold Skov på www.10spir.dk
Løbet støtter det lokale rutearbejde i Rold Skov MTB Laug.

Deltagelse

Det koster 250,- eksl. gebyr at deltage i Red Bull Rævejagt d 8. oktober 2016, og tilmeldingen løber indtil d. 4. oktober, såfremt der ikke er udsolgt inden. Som tilmeldt får du lov til at prøvekøre ruten d 7. oktober. Herudover vil alle tilmeldte få udleveret en Red Bull Rævejagt race shirt, der skal bæres på løbsdagen. Du skal være fyldt 16 år på løbsdagen for at kunne deltage.

LÆS MERE OM RED BULL RÆVEJAGT 2016: https://www.facebook.com/events/607915842705000/

 Event information
7. oktober 2016
8. oktober 2016
Tilmelding er lukket
www.redbull.com

 Yderligere information
Pris
250,00 DKK pr. deltager + tilmeldingsgebyr: 12,50 DKK pr. deltager
 Arrangør
Red Bull

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Red Bull:

conquerthecastle@mail.com
https://www.redbull.com

Har du spørgsmål?