SEPE Extreme Challenge 2017

SEPE Extreme Challenge 2017

Information og tilmelding

Lørdag
9. september 2017

PRAKTISK INFORMATION

Eventens navn: SEPE Extreme Challenge
Sted: Guldager Idrætscenter, Præstemarksvej 41, 6715 Esbjerg V
Dato: 9. September 2017
Tidspunkt: Kl. 11.00 (Startområdet er åben fra kl. 9.30)
Max antal deltagere: 1500

Pris:

1.oktober - 15.oktober: kr. 399,- max 500 startnumre

1.januar - 31.januar: kr. 399,- max 500 startnumre

31.januar og frem: kr. 449,- 500 startnumre og evt. ikke solgte nummre fra de to første puljer.
 

Foreløbigt program:

Kl. 09.00 - 10.30 Afhentning af startnumre
Kl. 11.00 Start 8 km
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelse
Efter løbet er der suppe og en øl eller vand, inkl. i startgebyret

TIDSPUNKT:

Løbet bliver skudt i gang kl 11.00. Herefter vil der være løbende start og vi forventer at alle er ude på ruten senest kl. 15.00. DU/I bestemmer selv, hvornår I ønsker at løbe. Valg af HEAT sker ved tilmelding. Sørg for at møde op min. 45 min. før den ønskede start, så DU/I kan nå at afhente startnummer/chip.

OBS! OBS! OBS! Gør du dig forhåbninger om en podieplads eller vurderer du dig selv som værende en hurtig løber, så skal du deltage i heat 1. Vi finder vinderne udfra de første heats, så er du en god løber, skal du holde dig til. Vi forventer at sidste løber er i mål inden kl. 16.00.

CHECK-IN:

Check-in åbner kl. 09.30. Kom i god tid, så du har tid til at påsætte chip, aflægge bagage osv. Dit startnummer skal senest være afhentet 45 minutter før start.

Hold:

VIGTIGT! Der er ingen krav om at du skal være et del at et hold.

Holdtilmelding foregår på følgende måde: Et hold består som minimum af 3 personer og max af 25 personer. Tilmelding for hele holdet kan både ske via én person, eller via individuelle tilmeldinger. Såfremt I vælger individuel tilmelding, er det vigtigt, at I skriver jeres klub/holdnavn på præcis samme måde. Uanset hvordan I vælger at tilmelde jer, kan I altid tilføje flere løbere til jeres klub/hold. Sluttiden er styret af de tre hurtigste løbere på holdet.

PÅKLÆDNING:

Det er ganske forskelligt, hvad man vælger at iklæde sig. Dog foreslår vi følgende: tætsiddende tøj kan være en fordel, da pigtråd nemt får fat i løstsiddende genstande. Løbere har tidligere haft erfaring med, at tynde handsker med godt greb kan være en fordel (ala. håndværkerhandsker). PARKERING: Guldager Idrætscenter, følg anvisningerne.

OMKLÆDNING OG BAD:

Efter en udendørs grovspuling er der adgang til bad og omklædning i Guldager Idrætscenter. Bagageopbevaring: Der er indrettet betjent opbevaring. Kom med din taske, sæt mærke med dit løbenummer på, og efter løbet kan du få den udleveret igen, ved fremvisning af dit løbenummer.

VINDEREN

Vinderen skal findes fra heat 1 (elite heat) Meld dig kun dig til dette heat, hvis du er i ekstraordinær god form, og du mener du  chancen for at vinde.

NYHED

Som noget helt nyt bliver det nu også muligt for de mindste at udfordre sig på en helt special SEPE Kids challenge rute. 
Løbet løbes den 8. september kl. 17.30, altså dagen før hovedløbet. 
Der er lavet  en special designet rute på 1000 meter og der løbes 3 runder. ruten er lavet så den kommer forbi målområdet flere gange.
Forhindringerne er designet til de unge og alle med mod på udfordringer kan være med.
Alle deltagere modtager:
- Medalje
- Varm Kakao
- Billet til Svømmestadion Danmark
- Diplom
- Race foto
Tilmeld dig her
Pris kun kr. 150,-
 Event information
9. september 2017
Guldager Idrætscenter

Danmark
Tilmelding er lukket
www.extremechallenge.dk

 Arrangør
SEPE

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst SEPE:

75459499
event@sepe.dk
www.sepe.dk