Spar Nord Mors Rundt 2017

Spar Nord Mors Rundt 2017

Information og tilmelding

Søndag
2. juli 2017

Motionscykelløbet Spar Nord Mors Rundt søndag d. 2. juli 2017

Motionsløbet Spar Nord Mors Rundt afvikles søndag den 2. juli, og i år vil start og opløb foregå ved Arenaen, H.C. Ørstedsvej 15, Nykøbing Mors.

Cykelløbet er for motionister og har i år tre forskellige ruter. 112 km for trænede motionister, 70 km som kan gennemføres af alle motionister og 38 km som mest henvender sig til familier.

112 km ruten er løbets klassiker. Den byder på krævende strækninger på Nordmors, hvor udfordringerne og strabadserne belønnes med den flotte udsigt over fjord, landskaber og natur ved Fårtoft og Hanklit.

På 70 km ruten kan de fleste deltage uanset om man kører på racercykel eller en bedre hverdagscykel. Terrænmæssigt byder turen ikke på de samme udfordringer som den lange rute, selvom der er bakker, især ved Højriis Slot, hvor turen op igennem skoven er en udfordring, omend overkommelig.

Den korte distance er i år på 38 km, og vi håber at rigtig mange vil benytte lejligheden til en tur med familien i den flotte natur. Turen er ikke længere, end at den kan gennemføres af børn og ældre. Første halvdel af ruten følger de andre ruter, bl.a. over Højris.

Der vil være depoter på alle distancer, og der sælges desuden drikkevarer, frugt, pølser, slik mv. i målområdet. Der er gratis kaffe og et rundstykke at starte på.

Ved start- og målområdet vil der være mulighed for omklædning og bad fra kl. 07.30.

Start for 112 km kl. 10.00, 70 km kl. 10.30 og 38 km kl. 10.45. 

Tilmelding online eller på dagen fra kl. 8. Vi opfordrer kraftigt til at benytte online-tilmeldingen. Det giver alle en bedre afvikling af de praktiske ting omkring start og priserne for deltagelse er lavere. Bemærk også at der ikke forefindes Dankort-automat. Dog kan vi tilbyde MobilePay. Forhåndstilmeldte får udleveret en kuvert med nummer, chip, oplysninger mv. forud for start.

Bemærk, at det det ikke er muligt at tilmelde sig på 38 km online, kun på dagen. Prisen er til gengæld kun 50 kr. 

Færdselsloven skal overholdes, og der skal bruges cykelhjelm. Der er tydelig skiltning og malede pile på ruten, og der vil på særligt udsatte steder være posteret politihjemmeværn. Igen i år har vi BMW Racemarshalls til at følge 112 og 70 km førerfeltet.

Efter løbet vil man kunne se resultater på skærme i målområdet og via hjemmeside. Mors Rundt har sin egen Facebook-side hvor man er velkommen til at kommentere mv.

Ruterne kan ses på Endomondo her:

Mere information på www.morsoecykelklub.dk. Morsø Turistbureau hjælper gerne med informationer om overnatningsmuligheder og andre tilbud på Mors. Se nærmere på www.visitmors.dk.

Læs en anmeldelse af løbet sidste år på Alt om Cykling.

Morsø Cykelklub

Klubben takker alle sponsorer.

 Event information
2. juli 2017
Tilmelding er lukket
morsoecykelklub.dk
112 km
Starter 10:00
70 km
Starter 10:30
38 km
Starter 10:45

 Yderligere information
Priser ved eftertilmelding:
112 km: 180 kr.
70 km: 140 kr.
38 km: 50 kr.


Bemærk at start og mål er flyttet til:
Arenaen, H.C. Ørstedsvej 15, 7900 Nykøbing Mors

Har du spørgsmål?