BREJNING BAKKELØB 2017

Information og tilmelding

Søndag
9. april 2017

Brejning Bakkeløb

Navnet Brejning Bakkeløb antyder klokkeklart, hvad det første løb i Marcello Bergamo Bike Challenge-serien handler om.

Vi har i samarbejde med lokalkendte ryttere udarbejdet en hård, smuk og udfordrende rute, der i 2017 har samme start/-målområde ved Comwell Hotel Kellers Park. Ruten fører dig som de forrige år sydpå gennem det bugtede landskab mod Fredericia ad små kringlede veje. Herfra vender man nordpå, inden man efter godt 30 kilometers kørsel kommer tilbage mod Brejning. Turens største topografiske udfordring er uden tvivl Danmarks mest berømte bakke Munkebjerg. Med tidtagningen på bakken har du alle chancer for at teste den tidlige forårsform før du måske støder ind i bakken i andre motionsløb. Afslutningen på runden er blevet endnu hårdere end tidligere, idet opløbet nu foregår på Chr. Kellersvej, der har en gennemsnitlig stigningprocent på 6,8 over 800 meter

For deltagerne på den korte (44 kilometer, 450 hm) skal ruten gennemkøres en gange, mens deltagerne på den lange (88 kilometer, 900 hm) får to omgange.
 

Bakkespurten

Munkebjerg:
1250 meter
89 højdemeter
7,1% (gennemsnit)
13% (maks)

Eftertilmelding er kun muligt, så længe der er startpladser tilbage, det koster 100 kroner ekstra at tilmelde sig på dagen.

 Event information
9. april 2017
Brejning
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.bikechallenge.cc
88 km
Starter 11:00
44 km
Starter 11:15

 Arrangør
Velomore

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Velomore:

event@cykelmagasinet.dk
www.bikechallenge.cc

BREJNING BAKKELØB 2017

  • Brejning
  • Danmark

Har du spørgsmål?