Xtreme Mandehørm 2017 - Slagelse

Information og tilmelding

Lørdag
30. september 2017

 

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Xtreme Mandehørm billet til kr. 595,-
  2. Xtreme Mandehørm - Aktiv Træning billet til kr. 595,-  + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement.

* Efter de 2 gratis Aktiv Træning magasiner fortsætter du i et løbende abonnement, som kan opsiges når som helst. Læs mere om Aktiv Træning tilbuddet her.

Løbsbilletten inkluderer løbet, bierfest med mad og 1 øl eller vand, Adidas løbe T-shirt, tidtagning, gratis billeder fra løberuten, Adidas sæbe, Oshee energibar oa.

Vigtig information

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppen
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra VINDERGRUPPEN som er gruppe 1 i Slagelse . Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste får du og dit hold startnummer til vindergruppen.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa, Aktiv Træning, FDM Motorsportevents o.a.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke  ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
30. september 2017
Antvorskov Kaserne, Charlottedals Alle 4, 4200 Slagelse
Slagelse, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidrætten i Slagelse Kommune
Dansk Firmaidrætsforbund


 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde at spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

40457859
kurt.petersen@firmaidraetslagelse.dk
www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2017 - Slagelse

  • Antvorskov Kaserne, Charlottedals Alle 4, 4200 Slagelse
  • Slagelse
  • Danmark

Har du spørgsmål?