Søndag
23. april 2017

Løb for Lengasti
5-års jubilæum
Søndag den 30. august 2020 i Vejle


Følg med på facebook.com/lobforlengasti og bliv opdateret når vi kommer nærmere OBS! Denne side er fra 2017

LØB FOR LENGASTI
Søndag den 23. april 2017 kl. 11.00
Vejle Atletik Stadion

Tilmelding: MobilePay til 98673 eller online her på siden
Børn i barne-/klapvogne er gratis

Masaibarn byder igen i år velkommen til forårets hyggeligste motionsløb. Løb for Lengasti er et støtteløb for hele familien og alle kan deltage uanset om du er eliteløber eller vil have barnevognen med på søndagstur i skønne omgivelser. Indtægterne fra løbet går til de 11 børn på Lengasti Children Center i Tanzania. Sidste år løb vi næsten 10.000 kroner hjem til børnene. Du kan være med til at løbe dette tal endnu højere i år. Du kan læse mere om foreningens arbejde og børnene på www.masaibarn.dk.

Det gode humør og de positive tilbagemeldinger fra sidste års mange deltagere, hjælpere og sponsorer, gjorde at vi stod med en rigtig god følelse efter løbet. Vi håber derfor at både nye og velkendte ansigter vil støtte op og være med til at gøre løbet til en forårstradition.


LØB FOR LENGASTI starter fra Vejle Atletikstadion (Helligkildevej 2, 7100 Vejle) søndag den 23. april kl. 11.00 - fælles opvarmning kl. 10.45. Nummerudlevering og eftertilmelding fra kl. 9.30. Når alle er kommet i mål vil der blive trukket lod om flotte sponsorpræmier.

Du kommer ud på en naturskøn rute i og omkring Nørreskoven med opløbsstrækning på atletikbanen. Ruten er på 5 km. og gentages for deltagere på 10 km. Du vælger selv om du vil løbe eller gå.

er bliver taget tid på alle deltagere og diplommer og billeder vil kunne findes online efter løbet.

Du kan tilmelde dig på tre måder og vi ser selvfølgelig gerne at din tilmelding sker i god tid før løbet af hensyn til vores planlægning af bl.a. forplejning og sponsorpræmier.

  • Her på siden: Her kan du indtaste oplysninger for flere deltagere på én gang og du modtager med det samme en bekræftelse på din tilmelding. Sportstiming opkræver et tilmeldingsgebyr på 15 kroner for administration af løbssiden og håndtering af deltagere, resultatlister og diplomer. Vores sponsor TanVenture Tours matcher dette beløb ved at donerere 15 kroner til foreningen for hver deltager, så på den måde går hele din tilmelding til børnene.
  • MobilePay: Her skriver du blot "Løb for Lengasti" i kommentarfeltet. Du modtager ingen bekræftelse, men vi noterer dit navn og beløb, og så klarer vi det praktiske på løbsdagen.
  • Eftertilmelding på stadion: Er du i tvivl om du kan deltage, er det selvfølgelig okay at vente med at tilmelde dig. Du har derfor mulighed for at eftertilmelde dig på stadion fra kl. 9.30. Betaling kontant eller med MobilePay. Kom i god tid for at undgå kø og for at være sikker på at kunne få taget tid under løbet, da vi desværre ikke kan garantere tidtagning på sene eftertilmeldinger.

Lengasti Children Center
Børnehjemmet Lengasti Children Center ligger i landsbyen Lengasti i det nordlige Tanzania. Landsbyen ligger øde og er uden gode skolemuligheder. De 11 børn er derfor startet på kostskolen Haradali Primary School, 70 km. fra Lengasti. I skoleferier er de hjemme på børnehjemmet, hvor de har brug for trygge og velkendte rammer for at lade op til et nyt semester uden for landsbyen.

Med din deltagelse i løbet er du med til at sikre børnene:
- Rent vand
- Nærende måltider
- Medicin og hospitalsbesøg
- Støtte og aktiviteter på børnehjemmet

Vores bestyrelse arbejder frivilligt og ulønnet og holder derved administrationsomkostningerne nede. Foreningen er desuden registreret og godkendt af Indsamlingsnævnet til at foretage indsamlinger. Det er din garanti for at din støtte ender det rigtige sted.

Yderligere info
www.facebook.com/lobforlengasti
www.masaibarn.dk
www.facebook.com/masaibarn

Ønsker du at støtte Masaibarn med et engangsbeløb, kan du gøre dette med MobilePay til 98673 eller bankoverførsel til regnr. 5479 kontonr. 2939077.

Kontaktperson
Kasper Birch

kasper@masaibarn.dk

 Event information
23. april 2017
Vejle Atletikstadion, Helligkildevej 2
7100 Vejle
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.masaibarn.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kasper@masaibarn.dk
5 km
Starter 11:00
5 km
Starter 11:00
10 km
Starter 11:00
10 km
Starter 11:00

 Yderligere information

Eva, Pendo, Nailejileji, Mesiah, Sinyati, Baraka, Mengi, Lamayani, Yohana, Daniel og Lemomo siger tak for din deltagelse. Du kan læse mere om børnene på www.masaibarn.dk.

Løb for Lengasti 2017 (Vejle)

  • Vejle Atletikstadion, Helligkildevej 2
  • 7100 Vejle
  • Danmark

Samarbejdspartnere

Hvad end det gælder lån af skov og stadion, sponsorater eller avisartikler, kunne vi ikke gøre det uden nedenstående

Har du spørgsmål?