Red Bull Rævejagt 2017

Red Bull Rævejagt 2017

Information og tilmelding

6. oktober 2017 -
7. oktober 2017

Red Bull Rævejagt vender tilbage til Rebild Bakker!

Lørdag d. 7. oktober slippes MTB-verdensmesteren Simon Andreassen atter løs i en intens jagt på 450 ryttere i Rebild Bakker og Rold Skov.

Med en 3 x verdensmester, en rute med nye elementer og med mindst lige så veloplagte ryttere som sidste år, bliver der med garanti fart over feltet, når Red Bull Rævejagt vender tilbage til Triatland i Rebild Bakker og Rold Skov d. 7. oktober 2017.

HOLD DIG OPDATERET PÅ FACEBOOK EVENTET - HER

Red Bull Rævejagt vender op og ned på den klassiske Hubertusjagt

Hesten er nemlig udskiftet med en af ”jern”, og under selve jagten er det jægerne, som bliver jagtet af ”ræven” i form af MTB-verdensmesteren Simon Andreassen.

Løbet sættes i gang ved en infernostart. Kort tid efter starten, sætter ræven, Simon Andreassen, af sted på den ca. 12 km lange rute for at jagte alle deltagerne. Herefter gælder det for deltagerne om at komme i mål, uden at blive overhalet af Simon. Podieplaceringer og eventuelle præmier er eksklusiv rævens placering. Der vil være tidstagning på alle deltagere. Ruten er i år designet til en XC cykel, og har indlagte obstacles undervejs – det anbefales derfor at tilpasse sit udstyr herefter. Bemærk at løbsarrangøren har ret til at nægte adgang til Red Bull Rævejagt, hvis det vurderes, at cyklens stand ikke er af en egnet standard til XC.

Løbet arrangeres i samarbejde med Naturstyrelsen & Triatland Rebild
Læs mere om MTB mulighederne i Rold Skov på www.10spir.dk
Løbet støtter det lokale rutearbejde i Rold Skov MTB Laug.

Deltagelse

Det koster 250,- eksl. gebyr at deltage i Red Bull Rævejagt frem til d. 7 september 2017. Herefter stiger prisen til 350 DKK. Red Bull Rævejagt afholdes d 7. oktober 2017, og tilmeldingen løber indtil d. 4. oktober, såfremt der ikke er udsolgt inden. Som tilmeldt får du lov til at prøvekøre ruten d 6. oktober. Herudover vil alle tilmeldte få udleveret en Red Bull Rævejagt race shirt, der skal bæres på løbsdagen. Du skal være fyldt 16 år på løbsdagen for at kunne deltage.

DELTAG I EVENTET PÅ FACEBOOK OG HOLD DIG OPDATERET PÅ RED BULL RÆVEJAGT 2017 - DELTAG HER

 

 Event information
6. oktober 2017
7. oktober 2017
Tilmelding er lukket
https://www.redbull.com

 Arrangør
Red Bull

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Red Bull:

conquerthecastle@mail.com
https://www.redbull.com

Har du spørgsmål?