DM kort Trail / Vejle Trail Challenge

Information og tilmelding

Søndag
19. november 2017

Løbsinfo

Dato: søndag den 19. november 2017

Start/mål: Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle. Der kan parkeres ved og omkring Stadion. Vejle IF har klublokale på 1. sal.

Starttidspunkter:                DM Kort Trail kl. 11.00

                                             Vejle Trail Challenge kl. 11.15

Ruten er i bynær skov, som er meget kuperet, og vil være på både skovvej, større og minder stier, singeltrack, MTB-spor og enkelte passager off-road. Ruten går også gennem blød bund, vandløb, ad skovtrapper og stejle skråninger og over broer. Der er 2 asfaltveje, som gennemskærer skoven, og som undervejs skal krydses, og ellers løbes kun ca. 80 meter asfalt

DM Kort Trail gennemløber ruten 2 gange, og Vejle Trail Challenge 1 gang. Hver omgang er ca. 12 ½ km og der er ca. 500 hm pr. omgang.

Depot: Der vil være depot for DM Kort Trail efter 1. omgang. I depotet er der væske (vand og energidrik) Der vil ikke være kopper, så ønsker man at gøre brug af depotet, skal man selv medbringe kop

INFO kun til  DM deltagere vil der være mulighed for et speciel needs depot  i forlængelse af væskedepot efter 1. omgang, egen hjælper må stå ved depot og udleverer. 

Der er ikke depoter ude på selve omgangen på de 12½ km.

Efter målgang, vil der være væske, og servering i klubhuset - se nedenfor.

 

Obligatorisk udstyr der skal medbringes under hele løbet: (der vil være tjek før start)

DM Kort Trail:                    - opladet mobiltelefon

                                           - væskekapacitet til minimum 500 ml (½ liter)

Vejle Trail Challenge:         - opladet mobiltelefon

 

Tilmelding: Via Sportstiming (linkes)

                      OBS! For at kunne deltage på DM distancen, skal man være medlem af en klub registreret under Dansk Atletik Forbund (DAF) Der løbes i klubtøj - som minimum jakke eller trøje. 

Pris:               - DM Kort Trail: 245,- kr.

                      - Vejle Trail Challenge: 195,- kr.

 

 

Afhentning af startnummer: Fra kl. 9.30 - 10.30 i klublokalet på 1. sal.

Omklædning/bad: Der er mulighed for omklædning/bad på Vejle Atletikstadion både før og efter løb. Efter løb må man ikke gå ind i omklædning, eller op i klublokalet med trailsko på.
De skal tages af i vindfanget ved døren.

Forplejning efter løbet:  I klublokalet på 1. sal vil der til alle løbere være væske, suppe, kaffe og lidt godt. Og det er også her præmieoverrækkelser vil finde sted.

 

Præmier:

 

Både på Trail Challenge distancen og DM distancen, vil der være en løbsmedalje til alle løbere der gennemfører.

 

På Trail Challenge er der præmier til de tre hurtigste kvinder og de tre hurtigste mænd.

 

Til DM er der DAF medaljer til 3 hurtigste kvinder og mænd i såvel senior, age-Groups og hold i henhold til DAF’s regler.

 

Der ud over er der et antal lodtrækningspræmier, som vil blive udtrukket efter løbet på startnumrene for startende løbere.

 

Præmieoverrækkelsen: Vil være i klublokalet på 1. sal. Vi håber at kunne få alle løbere i mål på henholdsvis Challenge og i DM klasserne og før præmieoverrækkelse, men ellers vil det være løbende under hensyntagen til løbere, der har brug for at skulle nå hjem.

 

 Event information
19. november 2017
Tilmelding er lukket