Esrum Sø Rundt 2018

Esrum Sø Rundt 2018

Information og tilmelding

Søndag
26. august 2018

 

Esrum Sø Rundt søndag den 26. august 2018 -  i Kongernes fodspor 
Start-/målområde foran Fredensborg Slot, Slotsgade, i Fredensborg. Tag familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er muligheder for bådfart på Esrum Sø til Fændrikshus, hvor løberne passerer efter ca. 17 km. Mange forretninger i Fredensborg holder søndagsåbent i tidsrummet kl 10-15 og der er underholdning i stævneområdet. 

Ruter og startgebyrer (rutekort):

  • 27 km: 295 kr indtil 29/7 - derefter 335 kr

  • 10 km: 195 kr indtil 29/7 - derefter 225 kr

  •   5 km: 125 kr indtil 29/7 -derefter 145 kr

  •   5 km børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune  (for børn født i 2005 eller senere)

  • 1,5 km Fredensborg Børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune (for børn født i 2009 og senere) 


Alle priser tillægges 25 kr tilmeldingsgebyr - eftertilmelding fra 22/8 dog 45 kr (ingen gebyrer for børneløb).

 

Tilmeldingen
Sker oline her, bemærk lavere pris ved tidlig tilmelding. Du får dit startnummer tilsendt i løbet af august og der er stort fornavn på. Husk at holde din adresse opdateret, så posten kan finde dig.
 
Eftertilmelding
Mulig online på egen enhed indtil
 ½ time før løbsstart. Yderligere på stævnekontoret lørdag den 25. august fra 12 til 14 samt søndag den 26. august fra kl 9 til ½ time før løbsstart. I alle tilfælde mod eftertilmeldingsbebyr 45 kr (børneløb dog uden gebyr). Bemærk at man også på stævnekontoret tilmelder sig online og betaler med kort eller Mobile Pay - kontant betaling kan undtagelsesvis modtages. Disse startnumre har ikke navn på.
Eftertilmelding og ændringer kan ske lørdag den 25. august fra 12 til 14 samt søndag den 26. august fra kl 9 til ½ time før løbsstart i Stævnekontoret, Jernbanegade 4. Ændring af strækning skal altid registreres, da man skal have nyt startnummer!

 

Startgebyret inkluderer 
En smuk og udfordrende løbetur i Kongernes fodspor, printklart diplom, stor finisher-medalje på Kongeetapen og medalje til alle gennemførende på de øvrige ruter. Gratis billeder til alle som fanges af vores dygtige fotografer – billederne får du tilsendt sammen med din løbetid lige efter løbet. Der er vand og energidrik på alle depoter samt masser af frugt, vand og energidrik i målområdet.

 

Præmier 
Der er flotte kontantpræmier, 5.000 kr. til både den hurtigste dame og den hurtigste herre på 27 km Kongeetapen. Kontantpræmier og gavekort fra LØBEREN til alle øvrige podieplaceringer. Desuden er der fine opløbspræmier fra LØBEREN. 

 
 

 

Tilkøb 
Bådfart på Esrum Sø - voksne og børn samme pris: kr. 100,- t/r.  Bådfarten afgår fra Skipperhuset ca. hver ½ time, og forud købte pladser har 1. prioritet. Ved at benytte bådfarten kan du/I nå at heppe på løberne ved starten, ved 17 km mærket ved Fændrikshus i Gribskov og til sidst i målområdet. Der kan købes kaffe/the og is ved Fændrikshus i Gribskov. Bådfarten tilbyder kun adgang for børn iflg. med en voksen. Læs mere på www.baadfarten.com

 

   

 

Historie 
Esrum Sø Rundt er et af Danmarks smukkeste motionsløb med udfordringer for alle løbere uanset niveau. Løbet har været afholdt hvert år siden 1972 og er dermed også et af Danmarks ældste motionsløb.  

 

Alle ruter starter ind gennem den lukkede del af slottet, forbi Kronprinsparrets bolig og videre igennem Slotshaven med flotte kig ud over Esrum Sø og til slottet. De lange ruter går ud af Slotshaven og byder på smuk natur og flotte søkig. Esrum Sø Rundt er, uanset distance, en smuk og unik løbetur igennem dele af danmarkshistorien. På turen rundt om Esrum Sø passerer man Esrum Kloster og løber igennem Gribskov, som bliver en del af den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

 

Fredensborg Slot er Danmarks svar på Versailles og har navn efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig. Det er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, ligesom kronprinseparret har bolig i Kancellihuset. Fredensborg Slot danner ofte ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.
 

 

 

    

 

 Event information
26. august 2018
Fredensborg Slot

Danmark
Tilmelding er lukket
www.esrumsoerundt.dk

 Yderligere information


 Arrangør
Fredensborg Atletik Klub

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Fredensborg Atletik Klub:

esr@fredensborgak.dk
https://esrumsoerundt.dk

Har du spørgsmål?