Limfjordskrydseren 2018

Information og tilmelding

Lørdag
18. august 2018

TIDSPUNKTER

 

Kl.07.30-09.30: Check-in i registreringsbureauet på sydsiden.

Kl.09.15-09.25: Start på MINI-KRYDSEREN (Registrering skal ske senest kl.08.30).

Kl.09.45-09.55: Start på 1500 m (Registrering skal ske senest kl.08.45).

Kl.10.15-10.45: Start på 600 m (Registrering skal ske senest kl.09.15)

Kl.11.15-12.00: Præmie overrækkelse og afslutning på nordsiden.

 

 

PRÆMIER

Der er deltagermedaljer til alle. For deltagere der er med 4. gang vil der være sølvmedaljer og for deltagere der er med 7. gang vil der være guldmedaljer.

 

Der er præmier til nr.1-2 og 3 i de tre aldersgrupper for henholdsvis damer og herrer. Yngste gruppe er født 1979 eller tidligere, mellemste gruppe er 1978-1959 og ældste gruppe er 1958 og tidligere.

 

 

VÅDDRAGT

Der skal bruges  våddragt eller svømmes med en safety device. 

TYR Danmark lejer i år våddragter ud ved Dansk Svømmeunions Open Water arrangementer. Du har derfor mulighed for at leje en TYR Hurricane C1 våddragt. Der vil kun være et vist antal våddragter i hver størrelse, så lej den tidligt og vær sikker på vi har den rette størrelse til dig. 

 

 

REGISTRERINGS- OG OMKLÆDNINGSFACILITETER

Ejendoms firmaet DEAS, der er beliggende i bygningen ved startområdet på sydsiden hjælper os igen i år med faciliteter til omklædning, registrering, toiletter med mere.

Adressen er DEAS, Skibsbrogade 3, 9000 Aalborg.

 

Skiftetøj lægges i en plastikpose med dit startnummer. Denne pose transporteres med trailer af arrangørerne til målområdet, hvor den efterfølgende kan udleveres. 

 

På Nordsiden vil der som tidligere år være mulighed for afhentning af "tøjposer" og omklædning i omklædningsrummene under "broen".

 

 

REGLER

Arrangementet vil blive afholdt efter Dansk Svømmeunions regler for arrangementer i åbent vand. Det skal anvendes våddragt eller svømmes med en havtaske, der kan lånes på dagen, for at deltage i stævnet. Ved vandtemperaturer under 16 grader påbydes det at anvende våddragt. Arrangøren anbefaler imidlertid alle deltagere at anvende våddragt uanset vand temperatur. Dette gøres af sikkerhedsmæssige hensyn. Alle deltagere under 18 år skal anvende våddragt. Arrangørerne forbeholder sig ret til at lade følgebåde og livreddere samle deltagere op, der ikke sikkerhedsmæssigt forventes, at kunne gennemføre distancen, eller ikke vurderes at kunne nå i mål indenfor arrangementets tidsrum. 

Deltagere skal bære udleveret sikkerhedsudstyr såsom badehætte og eventuel havtaske synligt.

 

Deltagelse sker under eget ansvar og risiko.
 
For at kunne deltage, skal du være fyldt 16 år og have et godt helbred.
Desuden skal du ved deltagelse på 600 m distancen aflægge 1.000 meter svømmeprøve inden 15. august 2018. Svømmeprøven kan afholdes i Svømmeland, Aalborg Svømmeklub eller Svømmeklubben Nord ved forudgående aftale, eller i din lokale svømmeklub/svømmehal, med udstedelse af diplom. Svømmeprøven skal gennemføres uden brug af hjælpemidler. Hvis du tidligere har gennemført Limfjordskrydseren, andre åbent vand arrangementer eller lignende vil dette også være godkendt som dokumentation for deltagelse. Dokumentationen medbringes på dagen ved check-in skranken.

For deltagere på 1500m ruten kræves det at man tidligere har deltaget på 600 m distancen ved Limfjordskrydseren eller i et lignende åbentvand arrangement.

For deltagelse på 2500m ruten kræves det at man er erfaren åbentvand svømmer eller triatlet med flere lignende aktiviteter på CVét.

Strømforholdene i Limfjorden kan være en udfordring. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du derfor være i mål indenfor 30 minutter på den korte, 45 minutter på mellemdistancen og 1 ime og 15 minutter på den lange for at få lov til at fuldføre distancen. Hvis man ikke er i mål indenfor tidsgrænsen forbeholder arrangøren sig ret til at stoppe svømningen og sejle deltagerne til målområdet.
 

Du vil få udleveret en badehætte med nummer, som du er forpligtiget til at bruge under arrangementet. Det er kun tilladt at stille op med én badehætte ved arrangementet.


Aflysning

Arrangøren kan af sundheds-og/ eller sikkerhedsmæssige årsager blive nødt til at aflyse eller rykke arrangementet. Dette vil ske eksempelvis i forbindelse med dårlig i vandkvalitet, for lav vandtemperatur, stærk strøm eller andre tilsvarende forhindringer. Starttidspunkter for de enkelte heats kan ligeledes rykkes. De skal således altid betragtes som vejledende. I tilfælde af aflysning som følge af overstående vil deltagergebyret ikke blive refunderet.

 

FORSIKRING

Husk at du stiller op for egen regning og risiko. Derfor bør du sørge for at have dine forsikringer i orden inden starten af løbet. Det gælder såvel ansvars-, tyveri- som fritidsulykke forsikring.

 Event information
18. august 2018
Vestre Kanalgade Vestre Kanalgade 9000 Aalborg
Ålborg, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 17. august 2018 11:00
www.openwater.dk
600 meter
Starter 10:15

Pris: Pris pr. deltager
Pris 240,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
1500 meter
Starter 09:45

Pris: Pris pr. deltager
Pris 290,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
250 meter
Starter 09:15

Pris: Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Arrangør
Dansk Svømmeunion

I tilfælde at spørgsmål om dette event, kontakt venligst Dansk Svømmeunion:

29 16 09 01
lbl@svoem.dk
www.openwater.dk

Limfjordskrydseren 2018

  • Vestre Kanalgade Vestre Kanalgade 9000 Aalborg
  • Ålborg
  • Danmark

Har du spørgsmål?