Lørdag
23. juni 2018

Copenhagen Exhaust Trail bliver afviklet lørdag d. 23. juni 2018, hvor der  løbes  6, 12 eller 21 km 

Løbet er afviklet, resultater og fotos fra dagen vil blive offenliggjort på Søllerød Orienteringsklubs hjemmeside

Prøv kræfter med nogle af de vildeste bakker på Sjælland, i to enestående kuperede skove få kilometer nord for København.

Deltagerne skal over den nedlagte skihopbakke Holtekollen i Geel Skov og ned ad skrænterne mod Mølleåen i Ravneholm-skoven - også kendt som "Det danske Schweiz". Der løbes på små spor og stier, der strækker sig op og ned ad de to skoves mange skrænter og der er en bakkespurt  “løberen bakkespurt” op af Holtekollen. Vi kan garantere, at det bliver et udfordrende løb med mange højdemeter og en god omgang syre i benene i smukke omgivelser og krævende terræn.

Følg med på facebook og se billeder, video og kommentarere fra løbere der deltog sidste år her

Forhåndstilmelding er lukket men der kan købes startnumre på dagen mellem 09:00 - 09:50 for 12 km og 21 km og mellem 09:00 - 10:15 for 6 km. 
Der kan betales med MobilePay og kontant.
 

  6 km: Pris:  150 DKK pr deltager 
12 km: Pris:  180 DKK pr deltager
21 km: Pris:  210 DKK pr deltager

Hvis du har spørgsmål så kontakt os på cphexhausttrail@gmail.com

Parkering og stævneplads

Parkering vil være omkring vangeboskolen, Vangeboled 9, 2840 Holte.. Der vil være en parkeringsguide. Indkørsel til vangeboskolen sker fra krydset mellem Skodsborgvej og Vangebovej.            GPS:55.809655, 12.510431. Fra parkeringen er der ca. 300 meter til stævnepladsen, den er markeret med afmærkningsstrimler.

Startnumre
Der vil være udlevering af startnumre på stævnepladsen indtil 20 minutter før start. Sammen med startnumre udleveres chippen til tidtagning. Løbere bedes tjekke at chippens nummer er tilsvarende det, der står på startnummeret og CLEAR og CHECK brik inden start. Løbsnummert skal bæres under løbet.

Start
10.00 - 21 km - starter fra stævnepladsen.
10.10 - 12 km - starter fra stævnepladsen.
10.40 (10:20) - 6 km - Fælles afgang kl. 10:20 med den startansvarlige fra stævnepladsen, der følger delteagerne ud til start. beliggende ca. 500 m fra stævnepladsen.

Tidtagning - SportIdent
Praktik:
Man får udleveret en SportIdent-brik sammen med sit startnummer i stævnekontoret, hvis man altså ikke har sin egen. De steder der skal registreres med brikken på ruten er henholdsvis ved starten af bakkespurten i bunden af Holtekollen, slutningen af bakkespurten på toppen af Holtekollen og i mål ved stævnepladsen. Der vil være personale og skiltning af hvor der skal stemples, men det er løberens eget ansvar at stemple. Starten er fastlagt, så der skal der ikke stemples noget. Efter målgang bliver man guidet over i resultatteltet, hvor man får aflæst sin brik og lånte brikker skal aflevers. Hvis den ikke afleveres vil der være et erstatningsgebyr på 300 kr.

Hvordan det fungerer:
Tidtagningssystemet er Sportident. Det er lille en brik, der placeres på fingeren. For at registrere sig ved forskellige punkter på ruten skal man stemple/registrere de opstillede SportIdent-enheder, ved at stikke sin brik i hullet på enheden. Når enheden har registreret stemplingen, så giver den et bip og et rødt blink. Dette går normalt meget hurtigt, men det er vigtigt, at den når at blinke før man løber videre. For at sikre sig at man er fortrolig med systemet kan det klart anbefales, at man tester det af inden på en af de testenheder vi opstiller til formålet.
Billede af SI-systemet

Løberen bakkespurt
Bakkespurten går fra bunden til toppen af Holtekollen. Der er godt og vel fem forskellige linjer til toppen af bakken, som man selv må vælge imellem. Det er derfor væsentligt at lure hvad den hurtigste vej er, inden man løber op ad bakken. Vær opmærksom på at man skal stemple en SI-enhed både i bunden og toppen af bakken. (Se evt. afsnittet om tidtagning)
OBS: For 21 km distancen kommer det til at være den første passage af bakkespurten der tæller i bakkespurtskonkurrencen. Enhederne skal derfor ikke stemples ved anden passage af 21 km-løberne.
Hvis man ikke har aflæst sin SI-brik inden præmieoverrækkelsen kan man ikke få præmie, selvom man er hurtigst på bakkespurten. Så det kan ikke svare sig, at gå rundt indtil man når til Holtekollen og fyre al sin energi af der. 

Distancer, ruter og afmærkning
Distancerne og højdemeterne er ca. distancer.
21 km - 700 hm
12 km - 450 hm
6 km - 200 hm

Afmærkning
Hele ruten er markeret med små orange markeringsflag venligst sponsoreret af Danske Bank og røde-hvide afmærkningsstrimler. Udover det vil der være skilte og rutevejledere alle de steder, hvor der er afkortninger og ekstra runder. Men vi anbefaler at alle kigger deres rute i gennem og er afklarede med, hvor de skal dreje fra eller lade være.
Kort over ruterne: 6 km, 12 km og 21 km vil blive oploadet tættere på løbsdagen.

Ruter
21 km - klassen skal løbe to runder i Østravnholm, en mellemstrækning til Geelskov, to runder i Geelskov og en kort strækning i Ravnholm til sidst, på vej mod mål.

12 km - klassen, løber samme runder som 21 km, men skal kun løbe én omgang på hver af de to runder (21 km klassen skal løbe to omgange)

6 km - klassen har et andet startpunkt end de øvrige klasser som ligger tættere på Geelskov. Klassen skal derfor gå kl 10:20 mod start, hvilket er 20 min før start kl. 10.40. 

Vejpassage
Alle baner passerer Skodsborgvej mellem Geelskov og Ravnholm to gange. Der vil være officials derude til at guide løberne over vejen. Løberne bedes følge anvisninger fra officials.

Væske
Der vil være flere væskeposter med vand og energidrik på ruten, blandt andet på toppen af Holtekollen.

Udgåelse
Skulle en løber udgå, slå sig el. lignende, så bedes man kontakte en rutevejleder på ruten eller stævnelederen hurtigst muligt.
Alle vejledere på ruten har en telefon, så følg ruten indtil du finder en, gå til Holtekollen, eller gå til stævnepladsen hvis du udgår.
Max tid: 4 timer - Tidstagningen stopper 4 timer efter start.
Det er vigtig at lånebrikker i så fald bliver afleveret til stævneledelsen, da der ellers vil blive opkrævet et erstatningsgebyr på 300 kr.

Toiletter
Der vil være adgang til toilet ved Vangeboskolen, hvor der også er parkeringen.

Resultater
På stævnepladsen vil der være opsat en skærm, hvor resultater i de forskellige klasser kan ses. Resultaterne på skærmen bliver løbende opdateret i takt med at folk aflæser deres SI-brikker.
Efter løbet er overstået, vil resultaterne blive lagt på www.sollerodok.dk og facebook.

Præmier
Der vil være mindre præmier til de tre første I mål på hver distance, og til den hurtigste mand og kvinde på bakkespurten udlodder Løberen et par løbesko. Den mand og kvinde der har hurtigste tid på bakkespurten, som er blevet registreret ved aflæsningen i mål inden præmieoverrækkelsen, der forventes at finde sted kl. 12.30, får præmie. Hvis der er flere løbere med samme tid vil der blive trukket lod.

Præmieoverrækkelsen forventes at finde sted kl. 12.30.

Kiosk på stævnepladsen
Der vil være kiosk på stævnepladsen.  Der kan betales med MobilePay og kontant.

Eget ansvar
Du løber på eget ansvar men får til gengæld en stor løbeoplevelse i smukke og krævende omgivelser.

Få råd og vejledning om løbesko og udstyr til løbet hos Løberen på www.loberen.dk. Hvis det bliver vådt anbefaler vi at man løber i trailsko med kraftigt grib.

VI ses i skoven - god tur

 Event information
23. juni 2018
holte

Danmark
Tilmelding er lukket
www.sollerod-ok.dk
6 km

Pris pr. deltager
Pris 130,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
12 km

Pris pr. deltager
Pris 160,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
21 km

Pris pr. deltager
Pris 190,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Har du spørgsmål?